|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
gregzy87 Član

Pridružen-a: Čet 08 Feb 2007 2:48 Prispevkov: 742 Aktiv.: 3.32 Kraj: Okolica Vrhnike
|
Objavljeno: Sre Jul 02, 2008 2:18 pm Naslov sporočila: Funkcijski generator |
|
|
Ali ima slučajno kdo kakšno shemo za funkcijski generator s čipom ICL8038? Na spletu sem že nekaj gledal in je teh shem malo morje in ne vem, katero naj naredim.
Važno bi bilo to, da bi imel amplitudo, frekvenco in duty cycle nastavljiv v čim širšem območju.
Hvala za vsakršne predloge, ki jih boste podali. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LEDuser Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 12:06 Prispevkov: 1104 Aktiv.: 5.26 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Jul 02, 2008 2:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na tem forumu je bilo že veliko govora o tem uporabi iskanje  _________________ Razsvetljujemo od leta 1920! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dkone Član

Pridružen-a: Sre 07 Mar 2007 18:53 Prispevkov: 2116 Aktiv.: 9.50 Kraj: Krško
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gregzy87 Član

Pridružen-a: Čet 08 Feb 2007 2:48 Prispevkov: 742 Aktiv.: 3.32 Kraj: Okolica Vrhnike
|
Objavljeno: Čet Jul 03, 2008 12:40 am Naslov sporočila: |
|
|
Kje sem dobil čip? Saj se ga da z lahkoto dobiti. Če ne drugje ga imajo 100% v IC elektroniki v Ljubljani. Drugače se ga pa lahko tudi naroči. Drugače mi ga je pa prijatelj podaril, ker meni, da ga ne bo več rabil.
Točno to shemo sem gledal pred kratkim in še nekatere druge. Samo ta shema je meni zelo nerazločljiva. Slabo je narisana (na roke). Pa tam, ko je tisti filter ali karkoli že je, čemu sploh služi?
Kaj res nima nobeden kakšne boljše sheme?
Vsekakor bom še malo pobrskal po forumu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni