www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Msn messenger ne dela na visti

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
tanov
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sob 05 Jul 2008 20:48
Aktiv.: 0.00

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 05, 2008 9:05 pm    Naslov sporočila:  Msn messenger ne dela na visti Odgovori s citatom

No da povem zgodbo. Letos smo se odločili da kupimo nov računalnik. Naložil sem vse potrebne programe tudi msn messenger. Zadeva je delovala odlično nekaj mesecev, potem pa me ni več hotelo prjaviti v msn. Odločil sem se da ga odstranim in ponovno namestim. Zdaj ko ga pa hočem namestiti pa mi ga noče. Odpre se mi okno in pač označim kaj hočem imet (messenger,pošta) in nadaljujem z inštaliranjem. Potem pa mi piše da išče programe windows live v računalniku. Ko to preveri mi napiše da namestitev ni uspela in lahko klikneš gumb poskusi znova kasneje in mi odpre njihovo stran. Ko poskusim kasneje se ponovi ista zgodba.

A se komu kej sanja da mi pomaga.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
elpollo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 03 Jul 2008 23:07
Aktiv.: 2.68
Kraj: Podravje

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 09, 2008 10:41 pm    Naslov sporočila:  Re: Msn messenger ne dela na visti Odgovori s citatom

tanov je napisal/a:
No da povem zgodbo. Letos smo se odločili da kupimo nov računalnik. Naložil sem vse potrebne programe tudi msn messenger. Zadeva je delovala odlično nekaj mesecev, potem pa me ni več hotelo prjaviti v msn. Odločil sem se da ga odstranim in ponovno namestim. Zdaj ko ga pa hočem namestiti pa mi ga noče. Odpre se mi okno in pač označim kaj hočem imet (messenger,pošta) in nadaljujem z inštaliranjem. Potem pa mi piše da išče programe windows live v računalniku. Ko to preveri mi napiše da namestitev ni uspela in lahko klikneš gumb poskusi znova kasneje in mi odpre njihovo stran. Ko poskusim kasneje se ponovi ista zgodba.

Pri xp-jih, vem da je problem z messengerjem, če nimaš v
Varnostnem središču vklopljene funkcije Automatic Updates, za vsak slučaj preveri.

dkone
Član
Član

Pridružen-a: Sre 07 Mar 2007 18:53
Aktiv.: 9.48
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 09, 2008 10:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Problem je lahko tudi,če nimaš povezan internet explorer,odpi,ter klikni na meni Datoteka,ter nato klikni na brez povezave,na katerem se ti pokaže kljukica.
GregorN
Član
Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2007 7:48
Aktiv.: 5.41
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 09, 2008 11:57 pm    Naslov sporočila:  Re: Msn messenger ne dela na visti Odgovori s citatom

elpollo je napisal/a:
tanov je napisal/a:

Pri xp-jih, vem da je problem z messengerjem, če nimaš v
Varnostnem središču vklopljene funkcije Automatic Updates, za vsak slučaj preveri.

... tudi če ni ura pravilno nastavljena ...

PC_Master
Član
Član

Pridružen-a: Pon 17 Mar 2008 20:10
Aktiv.: 1.51
Kraj: Domžale , Blizu Ljubljane , Poštna 1230

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 10, 2008 11:27 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja se strinjam , datum in ura morata biti pravilna.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni