|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
saso Član

Pridružen-a: Čet 18 Mar 2004 10:16 Prispevkov: 510 Aktiv.: 2.15 Kraj: Trbovlje
|
Objavljeno: Ned Jul 06, 2008 8:05 pm Naslov sporočila: Zaklepanje USB ključa |
|
|
Rabil bi en program, ki bi mi zakodiral USB ključ
in sicer tako, da ko bi ga vstavil v računalnik, bi program najprej zahteval geslo,
šele če bi bilo to pravilno vnešeno, bi videl vsebino, ki bi bila shranjena na USB ključu.
Pozna kdo kak tak program. _________________ LP
Sašo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
airwolf Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17 Prispevkov: 2221 Aktiv.: 10.66 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Ned Jul 06, 2008 8:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Včasih je program priložen zraven. Drugače pa poskusi TrueCrypt. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.43 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Pon Jul 07, 2008 9:57 am Naslov sporočila: |
|
|
Enkrat sem kupil tak ključ, ker si moral da si prišel do vsebine najprej potegniti prst po njem. Je imel integriran čitalec prstnih odtisov. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.90 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Jul 07, 2008 3:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Aha... in potem se urežeš v prst ! _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
-=davor=- Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2007 21:17 Prispevkov: 133 Aktiv.: 0.62 Kraj: PTUJ
|
Objavljeno: Pon Jul 07, 2008 4:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Takšen ključek imam jaz z biometričnim odčitavanjem in mi deluje zelo dobro, v tem času še nisem imel težav z ne prepoznavanjem odtisa
če se bojiš za prst, si lahko narediš 10 prstnih vzorcev
so pa še neke druge uporabne zadeve, saj si lahko narediš profil in ga uporabiš za biometrično prijavljanje na razne spletne strani in v windows (ne prakticiram)
uporabljam pa ga za datoteke razreda TopSecret  _________________ "Nikoli ne veš, kaj imaš, dokler tega nimaš" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni