|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Srecko Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29 Prispevkov: 1014 Aktiv.: 4.28 Kraj: Okolica Cerkna
|
Objavljeno: Tor Avg 31, 2004 7:46 pm Naslov sporočila: TV SELECO |
|
|
Spet imam en problem.
Pri Tv Seleco Mod.25SS556 Šasija BS 990.0 je bila napaka ,da je bila slika po horinzontali v sredini zožena to sem popravil bil je slab stik na eni dušilki.
No sedaj pa se mi je ob popravilu te napake pojavila nova napaka .
Ne reagira ne na daljinca ne na tipke spredaj pojavi se samo "gladka"slika z povratnimi črtami namesto,da bi bila snežena ,če ni signala.
Prej je tudi takoj po vklopu gorela led dioda rdeče barve in si moral vklopiti z daljincem ali z tipko in je dioda gorela v zeleni barvi ob vklopu ekrena.
Sedaj pa takoj po vklopu za hip zasveti rdeča potem pa takoj zelena in TV se vklopi v obratovanje in se pokaže že omenjena slika.
No ko se mi je prvič pojavilo to se je po pojavu omenjene napake je slika počasi izginila in na ekranu ni bilo nič potem sem pa malo obrnil gumb za scren in sedaj
je tako kot sem opisal zgoraj.
Ali je kom ka znano kaj bi lahko bilo narobe in pa še ali ima kdo mogoče načrt za omenjeno šasijo. _________________ Samouk
Tukaj sem doma |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni