|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.41 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Čet Jul 17, 2008 7:33 am Naslov sporočila: Razporejanje ikon na namizju |
|
|
Pozdrav!
Kar veliko uporabljam prenosni računalnik, zato se včasih zgodi, da le tega priklopim na 19" monitor. Ko v windowsih preklopim screen na LCD zaslon, mi vse ikone, ki so bile prej lepo poravnane in posortirane zmeče na levo stran. Ok...na 19" to ni takšen problem, problem se pojavi potem, ko monitor odklopim in se spet osredotočim na prenosnikovega 15.4 . Ikone(bližnice) so še vedno na levi strani .
Kako stvar rešiti, da bi se položaj starih ikon ohranjal ? Enkrat sem že slišal, da obstaja neka dll datoteka, ki jo je potrebno po zamenjavi skopirati v nek direktorij ? _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
milan62 Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19 Prispevkov: 2391 Aktiv.: 10.06 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Čet Jul 17, 2008 7:40 am Naslov sporočila: |
|
|
V ta namen uporabljam programček HotkeyP
http://www.snapfiles.com/get/hotkeyp.html
Izbereš si eno kombinacijo tipk za "Shrani položaj ikon" in drugo kombinacijo za
"Restore položaj ikon"
programček pa obvlada še cel kup drugih stvari
LP _________________ Wasting time online since 1999
Nazadnje urejal/a milan62 Pet Jul 18, 2008 7:49 am; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.41 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Čet Jul 17, 2008 10:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za odgovor, hkrati pa je to tudi rešitev za moj problem . Bo zadevo stestiral. _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni