www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Tabor za začetnike radioamaterje

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika za začetnike
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
s55m
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07
Aktiv.: 11.97
Kraj: Plovdiv-Bolgarija

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 21, 2008 10:43 am    Naslov sporočila:  Tabor za začetnike radioamaterje Odgovori s citatom

Če slučajno koga zanima:
http://menina.hamradio.si/

VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.90
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 21, 2008 9:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja.. spet bom učil začetnike držati spajkalo Laughing
s55m
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07
Aktiv.: 11.97
Kraj: Plovdiv-Bolgarija

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 22, 2008 12:17 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Darko, to je ena pozitivnejših stvari za dandanašnjo mladino, saj jih okolica običajno uči držati cigareto in pločevinko piva Smile
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.60
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 22, 2008 11:00 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

A se da priti tudi kaj pofirbcat kakšen dan?
(brez kotizacije - samo s kakšnim pivom za organizatorje?)

Nazadnje urejal/a aly Tor Jul 22, 2008 4:36 pm; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
program_er
Član
Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47
Aktiv.: 10.30
Kraj: Maribor (Pohorje)

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 22, 2008 2:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

A tu lahko pridemo tudi popolni začetniki v radioamaterstvu? Ker jaz se bolj "igram" s programiranjem, o radioamaterstvu nimam pojma, pa bi ga rad imel... Laughing
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
GregorN
Član
Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2007 7:48
Aktiv.: 5.42
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 22, 2008 3:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

program_er je napisal/a:
A tu lahko pridemo tudi popolni začetniki v radioamaterstvu? Ker jaz se bolj "igram" s programiranjem, o radioamaterstvu nimam pojma, pa bi ga rad imel... Laughing

Citiram:
Na radioamaterskem taboru boste spoznali:

Radiotehniko za začetnike.......

torej, mislim da lahko.

trobida
Član
Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13
Aktiv.: 5.41
Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 22, 2008 7:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Oftopic: Menina je odličen kraj. Stanujem v dolini pod njo in imam do vrha cca 3-4h zmerne hoje. Krasen razgled, skratka priporočam Wink .

Tomaž, S57KO
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
PC_Master
Član
Član

Pridružen-a: Pon 17 Mar 2008 20:10
Aktiv.: 1.51
Kraj: Domžale , Blizu Ljubljane , Poštna 1230

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 23, 2008 3:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem bil pri enem mojstru ki ima radiopostajo in veliko stvari , ki me je povabil na tabor. Za zdaj še ne vem če bi šel. Koliko bojo pa udeleženci stari?
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Misko
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Apr 2006 15:15
Aktiv.: 2.35
Kraj: MS

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 23, 2008 4:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
Število prostih mest je omejeno (do 25 osnovnošolcev, dijakov in študentov, od 12 do 19 leta).
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Musty
Član
Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 8:54
Aktiv.: 7.11
Kraj: Rače

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 23, 2008 5:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

PC MASTER: Tudi jaz razmišljam o udeležbi na taboru. Sn pa 17 star.

O radioamaterstvu ne vem skoraj nič, vemdar se sliši zadnimivo. Bolj me zanima elektronski del ter WIFI antene.

Moje znanje elektronike je bolj nesistematično... ker sem samouk, na žalost hodim v splošno gimnazijo. Osnove analogne elektronike poznam, trenutno pa se ukvarjam z prvimi AVR-ji.

Dokaj verjetno se udeležim.
Nazaj na vrh
Musty
Član
Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 8:54
Aktiv.: 7.11
Kraj: Rače

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 11, 2008 3:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ponosno vam lahko sporočim, da sem se prijavil na delavnico in upam da se srečamo tam v velikem številu.

Izvedel sem, da je na voljo še nekaj prostih mest. če zanima delavnica še koga se še vedno lahko prijavi (kljub poteklemu roku za prijave).

Kod prijavljeni sem prejel program tabora, če koga zanimajo podrobnosti mu jih sporočim (ZS ali mail)

Lp
Luka
Nazaj na vrh
urbi
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 15 Avg 2008 19:01
Aktiv.: 0.00

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 20, 2008 4:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Se vidimo!
Nazaj na vrh
trobida
Član
Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13
Aktiv.: 5.41
Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 27, 2008 7:57 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za vse tiste, ki jih zanima, kaj se te dni dogaja na Menini si to lahko pogledate tukaj, slike pa tukaj .

Tomaž, S57KO
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.90
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 27, 2008 1:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Takole, vseh 17 udeležencev je danes končalo binarno uro. Vezje je narejeno okrog ATMega8. Z nekaj dobre volje pa POW funkcija programa izpiše vsamenu udeležencu njegovo ime. Ker mi je ostalo še nekaj časa sem dodal še nekaj rutin zato, da je igrača uporabna tudi kot elektronska kocka.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika za začetnike Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 8 dni