|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
dyfan Član

Pridružen-a: Sob 05 Maj 2007 9:54 Prispevkov: 652 Aktiv.: 2.95
|
Objavljeno: Čet Avg 14, 2008 8:30 am Naslov sporočila: K: Stroboskop za merjenje predvžiga pri bencinskih motorjih |
|
|
Če ima kdo star stroboskop za merjenje predvžiga pri bencinskih motorjih in ga ne rabi več, prosim, da mi ga proda.
Rabim samo za merjenje predvžiga, če pa ima zraven še obratomer pa ne bo nič narobe.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vilibalt Član

Pridružen-a: Pet 01 Feb 2008 10:59 Prispevkov: 252 Aktiv.: 1.19 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Čet Avg 14, 2008 8:54 am Naslov sporočila: |
|
|
A bi bilo to primerno: Klik1
Ali pa mogoče to: Klik2
Zgornjega sem kupil za strica in deluje zelo zanesljivo, v torbi za prenašanje so tudi odbojni trakovi. Drugi je pa po opisu bolj primeren za te stvari. In tudi cena ni zelo visoka.
lp _________________ Ko zadeva ne deluje se umiri, preštej do 10 in poišči večje kladivo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dyfan Član

Pridružen-a: Sob 05 Maj 2007 9:54 Prispevkov: 652 Aktiv.: 2.95
|
Objavljeno: Čet Avg 14, 2008 9:33 am Naslov sporočila: |
|
|
@vilibalt, hvala za predloge.
Ampak mogoče nisem bil dovolj jasen: rabim namreč stroboskopsko svetilko za merjenje predvžiga, ne rabim pa obratomera, vendar ga imajo nekatere svetilke že vgrajenega.
Delovanje stroboskopa je takšno, da svetilka bliskne vsakič, ko svečka dobi napetost in ko svetilko usmeriš na vztrajnik, lahko kontroliraš, če se čas vžiga svečke ujema s položajem oznake na vztrajniku.
Dobijo se tudi nove svetilke, ki pa so drage in se meni cenovno nikakor ne splačajo.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni