|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.90 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Tor Avg 19, 2008 1:44 pm Naslov sporočila: Renault Philips |
|
|
Mami sem kupil nov (star) avto. Renault Clio 1.4. Prejšnji lastnik je imel v avto vgrajen nek hud avtoradio, ki ga je seveda vzel ven, meni pa izročil originalen avtoradio, za katerega pa ni več našel kode.
Mama bo sicer uporabljala avtomobil na krajše relacije (trgovina, po mestu,..), a bi kljub temu rad, da je stvar kompletno delujoča, še posebej ker ima Clijo obvolanske komande za ta avtoradio.
Kako pridem do kode ? Model avtoradia je 22DC461/62E. Tudi serijsko številko imam. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dragoon Član

Pridružen-a: Čet 03 Maj 2007 21:51 Prispevkov: 452 Aktiv.: 2.04 Kraj: Trojane
|
Objavljeno: Tor Avg 19, 2008 2:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ti to kaj nuca? malo še pobrskaj po tej strani, verjetno najdeš kaj uporabnega. _________________ LP, Mitja |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
forest70 Član

Pridružen-a: Ned 20 Jul 2008 1:00 Prispevkov: 588 Aktiv.: 2.85 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Tor Avg 19, 2008 3:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Preprosto : Številko šasije mi daš, da grem na Trgo ABC in dobim kodo.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sulc Član

Pridružen-a: Pet 28 Jan 2005 20:34 Prispevkov: 473 Aktiv.: 1.99
|
Objavljeno: Čet Avg 21, 2008 1:28 am Naslov sporočila: |
|
|
Če še nisi rešil, mi pošlji zapis eproma. _________________ LP Aljaž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni