|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
miletre Član

Pridružen-a: Pon 19 Maj 2008 8:58 Prispevkov: 437 Aktiv.: 2.09 Kraj: Maribor - Celje
|
Objavljeno: Tor Avg 26, 2008 5:19 am Naslov sporočila: sd Rami |
|
|
Nujno kupim sd ram 2x512 133 za prenosnik dell. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.40 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Tor Avg 26, 2008 9:04 am Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče je za tole temo malo offtopic;
Pred meseci sem tudi sam bil v dilemi, ali naj dokupim SDR rame za prenosni računalnik . Po pregledu cen nekaterih naših trgovcev, sem se odločil, da raje počakam še slabo leto in zdržim še z manjšo količino ramov, potem pa kupim nov prenosnik . Če se ne motim je bila takratna cena 1 Gb SDR ramov cca 80 - 100 €.
Kakšne rabljene, ki so pravtako dobri pa boš verjetno dobil ceneje. _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
z-man Neznanec

Pridružen-a: Pon 18 Feb 2008 22:08 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Sre Avg 27, 2008 12:31 am Naslov sporočila: |
|
|
Novih se ne splača kupovat, so predragi in težko se jih dobi. Rabljeni tudi niso ne vem kako poceni (na bolhi sem zasledil 512MB ploščico za 77EUR). Mogoče je res bolj pametno malce počakat pa kar nov prenosnik kupt .
Pa še tale cvetka glede ramov: Vsak proizvajalec prenosnih računalnikov promovira "svoje" RAM-e (in vztrajno trdi, da drugi ne pašejo notr, ipd.). Resnica je povsem drugačna - vsi rami istega tipa DDR/DDR2/whatever pašejo notr, razlika je le v ceni. Enkrat sem imel srečo, da sem dobil v roke "uradni" Dellov RAM in enega kupljenega v eni izmed računalniških trgovin. Bila sta popolnoma enaka (proizvajalec je bil Samsung), razlika je bila le v ceni (Dellov je bil kupljen cca. 50% dražje). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 11 dni