|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
CarpeDiem Član

Pridružen-a: Pon 16 Feb 2004 17:24 Prispevkov: 333 Aktiv.: 1.41 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Ned Okt 03, 2004 3:02 pm Naslov sporočila: Reber - ploščica |
|
|
Na rebrovi strani sem opazil, da pri svojih projektoh uporablja neke bele ploščice. Zanima me kakšna je razlika in mogoče kje se jih dobi (cena?)?
Še slika, da bomo vedeli o čem se gre.
Lp, CarpeD
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
65.55 KB |
Pogledana: |
88 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.67 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Ned Okt 03, 2004 6:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Barva tukaj sploh ni pomembna, material je isti, saj je obarvana le prva in zadnja plast. Ta material na sliki je fr2 ali cem, če se ne motim. Se nikoli nisem poglabljal v to, v glavnem plasti steklenih vlaken sta dve, na vsaki strani ena.
Barva ??? take pač dobim v AKA Lesce, očitno teh največ uporabljajo, imajo tudi neke malce sivkaste in rjave, mislim da sem enkrat videl tudi modre. Vitroplast ozirma fr4 le redko uporabljam.
Lahko bi sicer dobil skoraj karkoli, le da imajo, vendar pri barvi nikoli ne kompliciram, je ceneje.
Kakšna je cena bi težko rekel, saj ponavadi nabašemo in približno ocenimo, cena pa ...kakor je dan, običajno ugodna, ker vzamem odrezke in vedno vsaj za 10-20m^2
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 458 dni