|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
dr.1m Član

Pridružen-a: Sre 16 Jan 2008 15:30 Prispevkov: 454 Aktiv.: 2.14 Kraj: Goriška Primorska
|
Objavljeno: Pet Avg 29, 2008 1:17 pm Naslov sporočila: Spraskan "display" GSM aparata |
|
|
Pravzaprav ni display, ker je le ta na varnem v ohišju ampak podrsana je prozorna stran ohišja pred displayem, kar pa je zelo moteče.
Ker ne bi rad preizkušal na njem, sprašujem, če ima kdo izkušnje s poliranje te plastike. Kaj uporabiti, da ne bo škoda še večja?
Ima kdo kaj izkušenj s tem?
LP _________________ Biti ali ne Biti oziroma Bajti? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lojzek Član

Pridružen-a: Pet 25 Jan 2008 8:00 Prispevkov: 3387 Aktiv.: 15.99
|
Objavljeno: Pet Avg 29, 2008 1:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poizkusi z mehko cunjico in zobno pasto. Deluje na zelo drobnih praskah. Recimo na vizirju čelade, umazanih žarometih,... Na telefonu pa še nisem poizkusil.
Ne bo ravno gladko, očisti pa kar odlično |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dr.1m Član

Pridružen-a: Sre 16 Jan 2008 15:30 Prispevkov: 454 Aktiv.: 2.14 Kraj: Goriška Primorska
|
Objavljeno: Pet Avg 29, 2008 2:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne vem če bo to dovolj. Potreboval bi kaj bolj konkretnega. Mogoče bo kdo še kaj predlagal  _________________ Biti ali ne Biti oziroma Bajti? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
[g0ran24] Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2005 11:27 Prispevkov: 503 Aktiv.: 2.12 Kraj: Brežice
|
Objavljeno: Pet Avg 29, 2008 2:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Daj povej o katerem telefonu je beseda? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tonko Član

Pridružen-a: Sob 25 Jun 2005 13:45 Prispevkov: 541 Aktiv.: 2.28 Kraj: Črnomelj
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matic_scetinec Član

Pridružen-a: Tor 15 Jan 2008 17:11 Prispevkov: 993 Aktiv.: 4.68 Kraj: Brezovica pri Ljubljani
|
Objavljeno: Pet Avg 29, 2008 5:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo!
Jaz sem imel podoben problem s kolesarskim števcem. Najprej sem števec pobrusil s finim vodobrusnim papirjem, potem pa sem ga spoliral s polirno pasto za avto. Rezultati so bili odlični.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dr.1m Član

|
Objavljeno: Pet Avg 29, 2008 9:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Gre se za SonyEricsoon W200i
Kolikor vem okvirja se ne da menjat. Sicer pa ni tako hudo spraskan in verjamem da bi se dalo z dobrim loščilom kar zadovoljivo popravit. vendar s tem nimam izkušenj in na telefonu tudi ne bi rad preizkušal, saj je nov.
tonko, hvala za priporočilo. A imaš s tem kakšne izkušnje, ali si samo link prilepil ? Oziroma mene zanima če je kdo to preizkusil?
Tisto o polirni pasti za avto sem tudi razmišljal a zdaj imam odgovor da je tudi to efektivno. Hvala. _________________ Biti ali ne Biti oziroma Bajti? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.57
|
Objavljeno: Sob Avg 30, 2008 8:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem grdo "spraskan" pleksi (oblikovan z rasplo in smirkovim papirjem, seveda vedno visje vrednosti, mislim da sem koncal pri 1200) spoliral do prozornega z navadno polirpasto za steklokeramicno plosco. _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni