www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Spraskan "display" GSM aparata

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
dr.1m
Član
Član

Pridružen-a: Sre 16 Jan 2008 15:30
Aktiv.: 2.14
Kraj: Goriška Primorska

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 29, 2008 1:17 pm    Naslov sporočila:  Spraskan "display" GSM aparata Odgovori s citatom

Pravzaprav ni display, ker je le ta na varnem v ohišju ampak podrsana je prozorna stran ohišja pred displayem, kar pa je zelo moteče. Confused
Ker ne bi rad preizkušal na njem, sprašujem, če ima kdo izkušnje s poliranje te plastike. Kaj uporabiti, da ne bo škoda še večja?
Ima kdo kaj izkušenj s tem? Rolling Eyes

LP

lojzek
Član
Član

Pridružen-a: Pet 25 Jan 2008 8:00
Aktiv.: 15.99

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 29, 2008 1:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poizkusi z mehko cunjico in zobno pasto. Deluje na zelo drobnih praskah. Recimo na vizirju čelade, umazanih žarometih,... Na telefonu pa še nisem poizkusil.

Ne bo ravno gladko, očisti pa kar odlično
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dr.1m
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 29, 2008 2:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne vem če bo to dovolj. Potreboval bi kaj bolj konkretnega. Mogoče bo kdo še kaj predlagal Rolling Eyes
[g0ran24]
Član
Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2005 11:27
Aktiv.: 2.12
Kraj: Brežice

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 29, 2008 2:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Daj povej o katerem telefonu je beseda?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
tonko
Član
Član

Pridružen-a: Sob 25 Jun 2005 13:45
Aktiv.: 2.28
Kraj: Črnomelj

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 29, 2008 4:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mogoče tole:

brezprask.com (polirna pasta Displex)
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
matic_scetinec
Član
Član

Pridružen-a: Tor 15 Jan 2008 17:11
Aktiv.: 4.68
Kraj: Brezovica pri Ljubljani

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 29, 2008 5:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdravo!

Jaz sem imel podoben problem s kolesarskim števcem. Najprej sem števec pobrusil s finim vodobrusnim papirjem, potem pa sem ga spoliral s polirno pasto za avto. Rezultati so bili odlični.

LP
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
dr.1m
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 29, 2008 9:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Gre se za SonyEricsoon W200i
Kolikor vem okvirja se ne da menjat. Sicer pa ni tako hudo spraskan in verjamem da bi se dalo z dobrim loščilom kar zadovoljivo popravit. vendar s tem nimam izkušenj in na telefonu tudi ne bi rad preizkušal, saj je nov.
tonko, hvala za priporočilo. A imaš s tem kakšne izkušnje, ali si samo link prilepil ? Oziroma mene zanima če je kdo to preizkusil?
Tisto o polirni pasti za avto sem tudi razmišljal a zdaj imam odgovor da je tudi to efektivno. Hvala.

Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.57

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 30, 2008 8:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem grdo "spraskan" pleksi (oblikovan z rasplo in smirkovim papirjem, seveda vedno visje vrednosti, mislim da sem koncal pri 1200) spoliral do prozornega z navadno polirpasto za steklokeramicno plosco.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni