|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
vilko Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26 Prispevkov: 3366 Aktiv.: 14.17 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Tor Sep 02, 2008 7:24 am Naslov sporočila: Kdo ve, kje je Reber? |
|
|
Reber se že dolgo ne oglasi na forumu, tudi na elektronsko pošto ne odgovarja.
Ali kod ve, kaj je z njim?
Nekoč mi je naredil nekaj tiskanih vezij - unikatov, in sedaj bi spet potreboval uslugo.
Morda pa je še kdo drug pripravljen pomagati mi. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ule Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2004 20:32 Prispevkov: 1583 Aktiv.: 6.66 Kraj: Babno Polje
|
Objavljeno: Tor Sep 02, 2008 8:02 am Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče je na dopustu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47 Prispevkov: 5537 Aktiv.: 24.02 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Tor Sep 02, 2008 8:05 am Naslov sporočila: reber |
|
|
LP!
Pokliči ga - 04 576 77 13 oz. 040 242 987.
Kot vem, je doma.
Lp, Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.90 Kraj: 8232 Šentrupert
|
Objavljeno: Tor Sep 02, 2008 8:09 am Naslov sporočila: |
|
|
Mislim da je napisal da ne pogleda e- pošto. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.89 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Tor Sep 02, 2008 9:37 am Naslov sporočila: Re: Kdo ve, kje je Reber? |
|
|
vilko je napisal/a: |
Nekoč mi je naredil nekaj tiskanih vezij - unikatov, in sedaj bi spet potreboval uslugo.
Morda pa je še kdo drug pripravljen pomagati mi. |
Ni problem. Samo reci kaj potrebuješ. Po novem mi uspeva celo luknje metalizirat. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
TECHNIC Član

Pridružen-a: Tor 31 Okt 2006 11:18 Prispevkov: 582 Aktiv.: 2.56 Kraj: Senovo
|
Objavljeno: Čet Sep 04, 2008 7:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pri Reber-ju sem naročil tri svedre za tiskanine (naročilo na mail - nobenega odgovora), danes prejel 12 svedrov (sicer pravih dimenzij, dodani še drugi v drugačnih dimenzijah).
Vrednost teh svedrov je precejšnja, ampak ker ne odgovarja na mail, nevem kaj bi storil ... Lahko mu pošljem 25€ ampak 3/4 prejetih svedrov ne rabim. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14679 Aktiv.: 61.78
|
Objavljeno: Čet Sep 04, 2008 8:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Po moje je bolje, da vprašanja zastavite na Elektron kjer je Vili administrator. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
harum Član

Pridružen-a: Sre 22 Feb 2006 8:25 Prispevkov: 172 Aktiv.: 0.73 Kraj: Vitanje
|
Objavljeno: Pet Sep 05, 2008 9:46 am Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče bogokletno vprašanje, ampak zakaj se ne združita Maxi(elektronik) in Elektron???
Ne pričakujem tega od foruma Sveta elektronike, ampak, Maxi in Elektron, sta pa sorodna da bolj ne moreta biti... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

|
Objavljeno: Pet Sep 05, 2008 10:02 am Naslov sporočila: |
|
|
harum je napisal/a: |
Mogoče bogokletno vprašanje, ampak zakaj se ne združita Maxi(elektronik) in Elektron???
Ne pričakujem tega od foruma Sveta elektronike, ampak, Maxi in Elektron, sta pa sorodna da bolj ne moreta biti... |
Sicer ne vem kaka "združitev" je v mislih. Foruma si nista zelo podobna. Večina uporabnikov pozna oba. Če se s konceptom enega ter pravili enega ne strinja gre pač na drugega. Tale je pravzaprav nastal zaradi določenih zadev na starem EE.Tudi prejšni lastnik EN je želel neko "združitev". A očitno je imel druge interese.
Od takrat se na star EN nisem več oglašal, niti ga spremljal. _________________ lp
Silvo
Nazadnje urejal/a Silvo Pet Sep 05, 2008 10:22 am; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
harum Član

Pridružen-a: Sre 22 Feb 2006 8:25 Prispevkov: 172 Aktiv.: 0.73 Kraj: Vitanje
|
Objavljeno: Pet Sep 05, 2008 10:19 am Naslov sporočila: |
|
|
Aha, sem mislil da sta foruma (lastnika) v prijateljskih odnosih... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

|
Objavljeno: Pet Sep 05, 2008 10:21 am Naslov sporočila: |
|
|
harum je napisal/a: |
Aha, sem mislil da sta foruma (lastnika) v prijateljskih odnosih... |
Govora je bilo o prejšnem lastniku.
Mogoče še predlog Reber-ju; Dobrodošla bi bila uvedba RSS novic. S tem online vidiš, če je kaj svežih sporočil. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.59 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Pet Sep 05, 2008 11:13 am Naslov sporočila: |
|
|
Na moji strani so napisani moji polni podatki z zemljevidom vred, tako da vsak, ki se potrudi, me lahko z lahkoto najde.
Res je, da sem zadnje čase zelo veliko odsoten, tudi tole temo sem videl zato, ker me je mucek4 opozoril nanjo in zaradi odsotnosti, sedaj še zaradi slabega zdravstvenega stanja, veliko stvari enostavno izpustim, ker ne zmorem vsega. Pričel sem z reorganizacijo, in mnogo stvari bom opustil, še sam ne vem točno, kaj bom nehal delat in kaj bom delal še naprej, bom pa to moral narediti čimprej, ker sedaj se dela škoda na vseh področjih.
Drgače pa, samo za potrebe foruma sem dosegljiv na privatno sporočilo foruma elektron, za VSE ostalo pa na mail, če ne odgovorim, piši še 1x, žal mi je, kdor ni dobil odgovora. Izgovor, da nimam časa je sicer beden, ampak žal tako je, se posipam s pepelom
Z veseljem spremljam tudi tale forum, žal premalo pogosto, tudi elektron bi moral modificirati, pa bo na vrsti šele jeseni.
Foruma sta na videz res podobna in sorodna, prav tako je bistvo foruma zelo podobno ali kar enako, je pa še vedno nekaj razlik, ki so ključnega pomena, vendar to še ne pomeni, da bi morala biti neka konkurenca, ker jo pravzaprav ni.
Velikega prometa na elektronu se po svoje zelo bojim, saj to pripelje do težkega obvladovanja in kasneje do tega, da je stvar nemogoče obvladovati. Primer: že tale tema je bila preimenovane, če se ne motim, potem pa iz ene ploščice nastane vprašanje kje sem jaz, kasneje pa že debata o politiki dveh forumov, da ne naštevam naprej. V eni temi vsaj 2 off topica in to je tisto, kar se bojim, off topic tem je na forumih z veliko prometa veliko, saj je članov in odgovorov v enem dnevu enostavno preveč, da bi modratorji uspeli vse urediti in to dela forum nepregleden ... mnogi člani se tega sploh ne zavedajo.
Če bi rad kdo debatiral o forumu in o politiki foruma, naj odpre novo temo, tale tema je o izgubljenem rebru pa platke tudi spadajo drugam... verjetno pa sem pozabil napisat na mojo stran, da vsaj do jeseni ne sprejemam naročil za izdelavo po naročilu. Grem nazaj ležat, ker se komaj držim na stolu ... _________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
veter Član

Pridružen-a: Tor 06 Jan 2004 9:25 Prispevkov: 138 Aktiv.: 0.58 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Pet Sep 05, 2008 7:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Reber!
Le pozdravi se nam čim prej! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
promehanik Član

Pridružen-a: Tor 29 Jul 2003 23:41 Prispevkov: 611 Aktiv.: 2.57
|
Objavljeno: Sob Sep 06, 2008 8:36 am Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz ti želim čimhitrejšo ozdravitev.
lp, prom |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kranjc Član

Pridružen-a: Pon 29 Mar 2004 20:13 Prispevkov: 233 Aktiv.: 0.98 Kraj: Cerknica
|
Objavljeno: Sob Sep 06, 2008 12:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Čimprejšnje okrevanje! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni