|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
drVrh Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17 Prispevkov: 918 Aktiv.: 4.35 Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese
|
Objavljeno: Pon Sep 15, 2008 3:22 pm Naslov sporočila: Video Splitter |
|
|
LP
Zanimam se za izdelavo video spliterja, želel bi iz enega VGA priključka deliti na dva tako da bi lahko priklopil monitor in diaprojektor ali še en zaslon!
Našel sem nekakšno shemo, pa nevem kako bi se obneslo, prosim za vaša mnenja in če ima kdo kašno drugo shemo (boljšo) naj poda svoj info.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
58.3 KB |
Pogledana: |
27 krat |

|
_________________ Iz dneva v dan sem se spraševal kaj je to elektrika, vendar nisem našel odgovora ... in še vedno si postavljam to vprašanje
LP
Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dexboy Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46 Prispevkov: 1116 Aktiv.: 5.46 Kraj: Horjul
|
Objavljeno: Pon Sep 15, 2008 3:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Video splitter lahko kupiš, drugače pa se mi zdi da bi ta shema znala delovati.. Če želiš se lahko malo pohecam in naredim klišejno rosbo ter montažno shemo za tiskano vezje?
_________________ Imagination is more important than knowledge.
-Albert Einstein- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
drVrh Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17 Prispevkov: 918 Aktiv.: 4.35 Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese
|
Objavljeno: Pon Sep 15, 2008 5:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala, bom že sam!
Samo ne razumem kaj je tisti ECG2322 čip? Datasheetov ne najdem!
_________________ Iz dneva v dan sem se spraševal kaj je to elektrika, vendar nisem našel odgovora ... in še vedno si postavljam to vprašanje
LP
Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
baresi Član

Pridružen-a: Tor 28 Jun 2005 19:14 Prispevkov: 667 Aktiv.: 2.81 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Sep 15, 2008 7:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdrav!
Išči za NTE2322.
_________________ lp
baresi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni