|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
miletre Član

Pridružen-a: Pon 19 Maj 2008 8:58 Prispevkov: 437 Aktiv.: 2.10 Kraj: Maribor - Celje
|
Objavljeno: Ned Sep 21, 2008 3:48 pm Naslov sporočila: VGA -> TVout |
|
|
Enkrat sem že zasledil debato o tem adapterju ,pa je žal ne najdem ,zato sem odprl novo temo gre pa za adapter z katerim bi lahko na klasični priklop od monitorja priklopil TV,moj laptop namreč nima TV-out v trgovini pa ga nikjer nimajo zato sem se odločil da bi ga naredil sam ampak žal nimam načrta zato vas prosim za pomoč!
hvala |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Roadracer Član

Pridružen-a: Ned 16 Okt 2005 18:41 Prispevkov: 482 Aktiv.: 2.03 Kraj: LJ/Litija
|
Objavljeno: Ned Sep 21, 2008 4:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Potrebuješ VGA v S-video konverter
Drugače pa lahko narediš sam TAKOLE Nisem sicer preizkusil tako da ne vem če stvar res deluje. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Glitch Član

Pridružen-a: Pet 07 Apr 2006 11:40 Prispevkov: 1477 Aktiv.: 6.30
|
Objavljeno: Ned Sep 21, 2008 5:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sam delam tak vmesnik. Zaradi pomanjkanja časa sem malce zamrznil vse skupaj, ampak sedaj je časa malo več, tako da bi moral že končat.
Roadracer, prvi link je neuporaben, ker je ravno obraten: S-Video -> VGA, tukaj pa potrebuje VGA -> S-Video.
Drugi link je pa tudi uporaben samo v določenih primerih. _________________ Answers: $1, Short: $5, Correct: $25, dumb looks are still free. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miletre Član

Pridružen-a: Pon 19 Maj 2008 8:58 Prispevkov: 437 Aktiv.: 2.10 Kraj: Maribor - Celje
|
Objavljeno: Ned Sep 21, 2008 10:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Glitch upam da boš objavil rezultate oziroma načrt kako to izvedit  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni