|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
korenje Član

Pridružen-a: Pon 24 Apr 2006 17:28 Prispevkov: 30 Aktiv.: 0.13
|
Objavljeno: Sre Sep 24, 2008 8:35 am Naslov sporočila: dušilka |
|
|
V čem je poanta postavitve dušilke na signalne kontakte? kle sem razstavil en sprejemnik za remote control, pa vidm da je vsaka žička na dušilki ^^ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.63 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Sre Sep 24, 2008 11:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
kaj??? kako? kje?
Žal mi danes branje misli in prenos videostream-a na daljavo ne deluje.
Poskusimo jutri ponovno  _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s59ma Član

Pridružen-a: Čet 21 Feb 2008 12:31 Prispevkov: 634 Aktiv.: 3.00 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Čet Sep 25, 2008 3:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ubijanje motenj (duši visoke frekvence). _________________ Na napakah se učimo (pametni se na tujih). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.93 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Čet Sep 25, 2008 6:08 pm Naslov sporočila: Re: dušilka |
|
|
korenje je napisal/a: |
V čem je poanta postavitve dušilke na signalne kontakte? kle sem razstavil en sprejemnik za remote control, pa vidm da je vsaka žička na dušilki ^^ |
Razpiši se malo več. Po možnosti dodaj sliko. Kako so vezane dušilke ? Zaporedno v vejo signala ali iz signalne linije proti masi ?
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 4 dni