|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.22 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Ned Okt 05, 2008 7:12 pm Naslov sporočila: GE fanuc 620 |
|
|
Evo, dobil sem en mikrokrmilnik sedaj pa me zanima, če ima kdo od vas kaj več pojma njemu...namreč krmilnik je starejši in na netu nisem zasledil kakšen kabl in pa software potrebujem zanj...prilagam link:
http://www.marper-int.com/pages/_620-micro_uk.html
Hvala za pomoč! _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
eddie Član

Pridružen-a: Sre 10 Dec 2003 21:02 Prispevkov: 723 Aktiv.: 3.05 Kraj: Severna primorska
|
Objavljeno: Ned Okt 05, 2008 8:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Programiral sem že fanuca, sicer neke novejše modele...
Software je omenjen tudi na linku, ki si ga podal - LogicMaster!
To je sicer dosovski program, je pa kar lepo razdelan!
Drugače obstaja tudi okenjski program za programiranje fanucov - Cimplicity. Nevem pa če podpira tudi to verzijo krmilnika.
Malo pobrskaj - če pa ne dobiš ničesar lahko poizkušam najti omenjena softwera(gotovo jih še imam).
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.22 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Pon Okt 06, 2008 1:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
kakšen je pa priklop (kabl) za programiranje? _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
eddie Član

Pridružen-a: Sre 10 Dec 2003 21:02 Prispevkov: 723 Aktiv.: 3.05 Kraj: Severna primorska
|
Objavljeno: Pon Okt 06, 2008 3:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hm... tega pa nebom več vedel...
Pa tudi nimam ga pri roki, da bi ga razdrl....
Vem da je bil serijski in na strani krmilnika 16 pinski(se mi zdi) - oblike kot DB9 - DB16?
Na internetu ne obstaja nič?
Lp
EDIT:
Mislim da je na tej strani: Link precej vse kar potrebuješ!
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 491 dni