|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
elektronik z precko Član

Pridružen-a: Pet 28 Avg 2009 12:01 Prispevkov: 36 Aktiv.: 0.19 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Dec 14, 2009 5:18 pm Naslov sporočila: iščem board to wire konektor |
|
|
kje bi lahko dobil board to wire konektor z 20 imi priključki za krimpanje
takle ki je na matični od PCja za napajanje bi bil čisto kul. Če se ne da konektorja dobiti, pa vsaj kabel čevle, ohišje moškega konektorja lahko z računalnika vzamem, ter moški del odspajkam z matične.
našel sem le take za flat kabel (2.54 spacing) sam to je za max 1A, jest bi rabil za 5A (lahko tudi manj saj bo šel čez le kratek pulz z 5A).
Posil bi za kar konkretne podatke, ker IC, HTE, farnell sem že preiskal. Farnell morda ma pa sem spregledal. Pri moleku pa ne znam nič najti. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jvolk Član

Pridružen-a: Ned 05 Mar 2006 1:14 Prispevkov: 737 Aktiv.: 3.14 Kraj: okolica Divače
|
Objavljeno: Pon Dec 14, 2009 6:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na farnellu sem našel take:
tale: 1098546 in 3614839. Še pini: 3615315
Maksimalen tok po kontaktu je 10.5A
Upam, da je to to.. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elektronik z precko Član

|
Objavljeno: Tor Dec 15, 2009 1:27 am Naslov sporočila: |
|
|
jvolk je napisal/a: |
Na farnellu sem našel take:
tale: 1098546 in 3614839. Še pini: 3615315
Maksimalen tok po kontaktu je 10.5A
Upam, da je to to.. |
FULL HVALA.
CAR SI!
Me zanima kako ti to najdeš, ker sem sam iskal cel dan, uporabljal sem vse mogoče filtre pa ni ratalo. Sedaj vidim da sploh nisem iskal pod pravilno skupino, iskal sem namreč pod skupino I/O. Kako pa najdeš ženski envivalent in čevlčke?
Bi te prosil če me "naučiš" da bom v prihodnje kaj sam našel.
PS. če ti ni odveč. Iskal sem tudi PSB/DPST-NO 5VDC rele, pa sem našel (da je ugoden in na zalogi v UK) le DPCO oziroma DPDT - sej tega lahko tudi uporabim in bosta pač dva pina neizkoriščena?
Nikakor pa ne najdem releja ki bi imel v enem ohišji 2 x SPST z ločenima tuljavama. Torej dve tuljavi in dve SPST stikali. Ali to sploh obstaja. Našel sem sicer nekaj od Panasonica, ki ima dve tuljavi samo oznaka LATCHING če kaj vem pomeni bistabilno stanje. Če prav razumem tak rele ostane v stanju v katerga ga potisne tuljava in potrebuje zopet napetost da se gre v drug položaj. Jest pa bi rabil takega ki bi bil NO.
Iskal sem pod skupino "POWER releys" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elektronik z precko Član

|
Objavljeno: Tor Dec 15, 2009 1:48 am Naslov sporočila: |
|
|
samo glede tega konektorja še eno vrašanje. Sem gledam datasheet pa sem videl da se montira na ploščo pod kotom 180°, ali obstaja verzija ki ima nogice pod kotom 90°, tako da je konektor ob strani, ko je tiskana plošča v ohišju.
Drugače je tudi da super, bom pa malce spremenil ohišje! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni