|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
elektronik84 Član

Pridružen-a: Pet 07 Jan 2005 18:28 Prispevkov: 236 Aktiv.: 0.99
|
Objavljeno: Pet Okt 31, 2008 2:21 pm Naslov sporočila: MSN skriti virus |
|
|
Pozdrav!
Nekateri prijatelji, ki jih imam shranjene v stikih na msn-ju, me obveščajo, da jim nenehno pošiljam neke sporočila oziroma linke do neke strani. Jaz pa msn zelo poredko uporabljam in sam ne pošiljam nič. Zato sumim, da je računalnik staknil virus. Imam antivirus Avast vendar ne najde nobenega virusa in tudi računalnik deluje čisto normalno. Sedaj pa me zanima, če je imel kdo od Vas podobne tažave in kako jih je odpravil. Predvsem me zanima, kako izbrisati ta virus.
Hvala in lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
podboj Član

Pridružen-a: Sre 25 Maj 2005 11:48 Prispevkov: 1251 Aktiv.: 5.27 Kraj: Postojna, Sežana, Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Okt 31, 2008 2:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem imel isto. Verjetno si dobil od kakšnega drugega frenda sporočilo z nekim linkom, pol si kliknil gor pa ti je eno kopijo MSN strani odprlo kamor si vpisal username in geslo
Jaz sem najprej rešil tako da sem zamenjal geslo na MSN-u, sam potem me je obveščalo da sem se prevečkrat napačno prijavil, tako da sem potem odprl kar drug naslov. Geslo vseeno spremeni da ne bo več sporočil pošiljalo naokrog
Na računalniku v glavnem nimaš virusa, nekdo (računalnik) pa ima tvoj username in geslo s katerim se prijavlja in pošilja sporočila naprej |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elektronik84 Član

Pridružen-a: Pet 07 Jan 2005 18:28 Prispevkov: 236 Aktiv.: 0.99
|
Objavljeno: Pet Okt 31, 2008 2:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdrav!
Hvala za tako hiter odgovor, bom se danes zamenjal geslo, če bojo pa kake težave bom pa naredil nov msn nalsov.
Lep pozdrav |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
podboj Član

Pridružen-a: Sre 25 Maj 2005 11:48 Prispevkov: 1251 Aktiv.: 5.27 Kraj: Postojna, Sežana, Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Okt 31, 2008 2:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Aja, za geslo spremenit moraš it na MSN stran (pa pazi da bo tokrat taprava ) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni