www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

MSN skriti virus

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
elektronik84
Član
Član

Pridružen-a: Pet 07 Jan 2005 18:28
Aktiv.: 0.99

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 31, 2008 2:21 pm    Naslov sporočila:  MSN skriti virus Odgovori s citatom

Pozdrav!

Nekateri prijatelji, ki jih imam shranjene v stikih na msn-ju, me obveščajo, da jim nenehno pošiljam neke sporočila oziroma linke do neke strani. Jaz pa msn zelo poredko uporabljam in sam ne pošiljam nič. Zato sumim, da je računalnik staknil virus. Imam antivirus Avast vendar ne najde nobenega virusa in tudi računalnik deluje čisto normalno. Sedaj pa me zanima, če je imel kdo od Vas podobne tažave in kako jih je odpravil. Predvsem me zanima, kako izbrisati ta virus.

Hvala in lep pozdrav!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
podboj
Član
Član

Pridružen-a: Sre 25 Maj 2005 11:48
Aktiv.: 5.27
Kraj: Postojna, Sežana, Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 31, 2008 2:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem imel isto. Verjetno si dobil od kakšnega drugega frenda sporočilo z nekim linkom, pol si kliknil gor pa ti je eno kopijo MSN strani odprlo kamor si vpisal username in geslo Smile

Jaz sem najprej rešil tako da sem zamenjal geslo na MSN-u, sam potem me je obveščalo da sem se prevečkrat napačno prijavil, tako da sem potem odprl kar drug naslov. Geslo vseeno spremeni da ne bo več sporočil pošiljalo naokrog

Na računalniku v glavnem nimaš virusa, nekdo (računalnik) pa ima tvoj username in geslo s katerim se prijavlja in pošilja sporočila naprej
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
elektronik84
Član
Član

Pridružen-a: Pet 07 Jan 2005 18:28
Aktiv.: 0.99

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 31, 2008 2:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdrav!

Hvala za tako hiter odgovor, bom se danes zamenjal geslo, če bojo pa kake težave bom pa naredil nov msn nalsov.

Lep pozdrav
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
podboj
Član
Član

Pridružen-a: Sre 25 Maj 2005 11:48
Aktiv.: 5.27
Kraj: Postojna, Sežana, Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 31, 2008 2:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Aja, za geslo spremenit moraš it na MSN stran (pa pazi da bo tokrat taprava Laughing )
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni