|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
dr.1m Član

Pridružen-a: Sre 16 Jan 2008 15:30 Prispevkov: 454 Aktiv.: 2.14 Kraj: Goriška Primorska
|
Objavljeno: Pon Okt 20, 2008 2:44 pm Naslov sporočila: Datasheet napajalnika laptopa Sony Vaio PCGA-AC19V3 |
|
|
Imam omenjeni napajalnik, ki je, kot zgleda, bil poškodovan od "strele".
Ker bi ga rad poskusil popravit, iščem načrt tega napajalnika. Vljudno prosim vse ki karkoli vedo, kje bi lahko našel ta načrt, naj mi pomagajo.
Hvala vnaprej. _________________ Biti ali ne Biti oziroma Bajti? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dr.1m Član

Pridružen-a: Sre 16 Jan 2008 15:30 Prispevkov: 454 Aktiv.: 2.14 Kraj: Goriška Primorska
|
Objavljeno: Sre Okt 22, 2008 1:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nima smisla!
Že pri grobem pregledu sem naletel na tri prebite MOSFET tranzistorje, fuč gretz, tri upore od tega je en SMD, dioda in po vsej verjetnosti so fuč tudi integrirana vezja.
Vse skupaj me bo samo pri nadomestnih delih, prišlo dražje kot če kupim ekvivalent
Torej, rabi kdo dele od tega napajalnika  _________________ Biti ali ne Biti oziroma Bajti? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni