www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Merkur tekmovanje - Caterpillar igrača

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
twom
Član
Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37
Aktiv.: 4.16
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 20, 2008 11:41 am    Naslov sporočila:  Merkur tekmovanje - Caterpillar igrača Odgovori s citatom

Iščem kaj več o teh igračah pa ne najdem.
Spletna stran proizvajalca meni trenutrno ne deluje (brudertoys). Tudi distributer (one2play.hr) nima nič.

Po slikah sodeč tekmujejo z igračemi na daljinca, v spletnih trgovinah pa imajo samo take "ročne".

Mi lahko kdo pove kaj več, in kje (blizu Ljubljane) bi lahko dobil kakšnega bagerja na daljinca?

Lp,
Peter
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sonyx
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Okt 2007 10:27
Aktiv.: 2.10
Kraj: Sevnica

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 20, 2008 12:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ker se zadnje čase veliko sprehajam z mojo drago (pričakujeva podmladek Very Happy) sprehajam po raznih trgovinah za otroke kot so baby center ali pa pikapolonica vse to je v LJ pa še kakšna bi se našla. Sem opazil kar nekaj take mehanizacije na daljinsko upravljanje sedaj pa ne vem če je to prav od CAT jih je pa kar nekaj.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
twom
Član
Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37
Aktiv.: 4.16
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 20, 2008 2:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imam občutek (upanje), da bi bili teli od Bruder-ja kvalitetni...

Kar se tiče avtomobilčkov na daljinca so edini vredni nakupa znamke Silverlit. Stanejo 50€. Imajo 5 modelov karoserije. Ima (enostavno) vzmetenje in proporcionalno hitrost in zavijanje. Je izredno robusten (moja dvoletna tamala zaenkrat obvlda samo ful nazaj - ful naprej z direktnimi trki kamor koli nanese in je še vedno cel).

Bojši so šele hoby modeli (npr Shark), ki pa so od 200€ naprej... (silverlitovi so edini s proporcionalnim krmiljenjem)

Lp,
Peter
Nazaj na vrh
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.98
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 20, 2008 5:22 pm    Naslov sporočila:  Re: Merkur tekmovanje - Caterpillar igrača Odgovori s citatom

peter_nn je napisal/a:
...Mi lahko kdo pove kaj več, in kje (blizu Ljubljane) bi lahko dobil kakšnega bagerja na daljinca?...

Bi bil tak dober?
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
vf1
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Čet 13 Nov 2008 19:18
Aktiv.: 0.00
Kraj: mb

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 13, 2008 7:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Idi v Direndaj(ŠIŠKA-Mercator), bagerjev na daljinca koliko hočeš in kakšnih hočeš.

Sicer malo pozno, pa vendar...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 498 dni