|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
refosk Član

Pridružen-a: Pet 25 Apr 2003 20:45 Prispevkov: 61 Aktiv.: 0.26 Kraj: Trzin
|
Objavljeno: Pet Nov 07, 2008 12:42 pm Naslov sporočila: Konvertiranje Protel/Altuim sch v sliko |
|
|
Pred leti sem naredil nekaj načrtov s Protelom sedaj pa ga nimam več instaliranega, ker uporabljam Eagle. Zanima me ali obstaja način kako Protelove sch datoteke pretvorim v kaj čitljivega, recimo jpg ali pdf? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.89 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Nov 07, 2008 3:57 pm Naslov sporočila: Re: Konvertiranje Protel/Altuim sch v sliko |
|
|
refosk je napisal/a: |
Pred leti sem naredil nekaj načrtov s Protelom sedaj pa ga nimam več instaliranega, ker uporabljam Eagle. Zanima me ali obstaja način kako Protelove sch datoteke pretvorim v kaj čitljivega, recimo jpg ali pdf? |
Za kak liter tvojega nicka ti to naredim jaz ! _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Perhan Član

Pridružen-a: Sre 12 Mar 2008 20:04 Prispevkov: 191 Aktiv.: 0.91 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Pet Nov 07, 2008 6:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi sam sem imel že take pomisleke, vendar je ostalo samo pri idejah.
Da ne odpiram nove teme, ali se da v Protela ali Altiuma v PCB uvozit background kot img, recimo kot scan img neke plate za katero nimaš nobenih datotek? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matjazkariz Član

Pridružen-a: Sre 03 Nov 2004 18:09 Prispevkov: 1026 Aktiv.: 4.32
|
Objavljeno: Pet Nov 07, 2008 8:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sicer ne vem če prav razumem... Rad bi v ozadje prenesel sliko neke obstoječe tiskanine po kateri bi rad naredil novo. Uvozit se da na primer dwg, katerega lahko izvoziš iz Corel Draw. V Corelu najprej jpg sliko pretvori v vektorsko sliko...
Tako sem jaz prenesel logo podjetja na tiskanino. _________________ LP, Matjaž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 16.98 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Pet Nov 07, 2008 8:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Eagle ima en ulp, ki zna uvoziti bitne slike v vezje z namenom dodajanja kakšnih logotipov. Če se ne motim smo o tem že debatirali tule. _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
refosk Član

Pridružen-a: Pet 25 Apr 2003 20:45 Prispevkov: 61 Aktiv.: 0.26 Kraj: Trzin
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Perhan Član

Pridružen-a: Sre 12 Mar 2008 20:04 Prispevkov: 191 Aktiv.: 0.91 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Sob Nov 08, 2008 11:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
matjazkariz je napisal/a: |
Sicer ne vem če prav razumem... Rad bi v ozadje prenesel sliko neke obstoječe tiskanine po kateri bi rad naredil novo. |
Točno tako! Šlo bi za prerisovanje obstoječe tiskanine, za ketero sem izgubil pcb datoteko.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni