|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
smuky Neznanec

Pridružen-a: Ned 02 Jul 2006 15:02 Prispevkov: 5 Aktiv.: 0.02 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Pon Nov 03, 2008 3:08 pm Naslov sporočila: Na Clio I ne gorijo luci |
|
|
Imam problem. Na Clio I ne gorijo : - pozicijske luci, - luc na armaturni plošči , -luc v avtu, -zadnje luci,
- zmigavci so ok, ravno tako gorijo kratke, dolge luci, zavorne tud gorijo,... Sem pogledal vse varovalke, ki sem jih nasel odspodaj pod armaturko pri sovozniku. Tudi releje pri akumulatorju sem testiral in delujejo. Sedaj mi je pa zmanjkako idej,..
Lahko kdo kaj oz. koga priporoca? Morda kaksna vezalna shema za cliaI,..? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pato90 Član

Pridružen-a: Tor 17 Apr 2007 20:16 Prispevkov: 39 Aktiv.: 0.18 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Pon Nov 03, 2008 6:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Preveri še stikalno ročko pri volanu to bi bil lahko vzrok za pozicijske, zadnje in luči na armaturni plošči. Mislim pa da ima nekaj varovalk še pri računalniku, čeprav tiste so za večja bremena kot so črpalka za gorivo itd.
L.p. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smuky Neznanec

Pridružen-a: Ned 02 Jul 2006 15:02 Prispevkov: 5 Aktiv.: 0.02 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Tor Nov 04, 2008 10:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
ja, to stikalo rabm novo. oz. nekako popravit.
hvala |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fish Neznanec

Pridružen-a: Sob 01 Nov 2008 13:56 Prispevkov: 7 Aktiv.: 0.03 Kraj: ljutomer
|
Objavljeno: Čet Nov 06, 2008 9:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Živjo! probaj maso, oziroma ozemlitev ki gre na karoserijo avtomobila. Mogoče je tam kaka napaka, oz. je preslab stik. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni