www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Altium Designer - Ob zagonu se samodejno izklopi!

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Profesor Einstein
Član
Član

Pridružen-a: Ned 24 Sep 2006 0:13
Aktiv.: 6.28
Kraj: Rogaška Sl.

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 15, 2008 1:48 pm    Naslov sporočila:  Altium Designer - Ob zagonu se samodejno izklopi! Odgovori s citatom

Pozdravljeni

Zanima me če ima kdo izkušnje z namestitvijo Altium Designerja na starejši računalnik. Namreč namestitev mi poteka brez težav ampak potem ko ga zaženem se mi po nekaj sekundah sam izklopi.

Potreboval bi informacijo zakaj se mi to dogaja; sumim da bi laho bil vzrok v premajhni količini rama saj imam le 512MB - oziroma mogoče preslaba grafična.

Hvala za pomoč.

Darko

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Dorijan
Član
Član

Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48
Aktiv.: 12.36
Kraj: južnoprimorska

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 15, 2008 2:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Moraš instalirati tisti programček, ki si ga dobil zraven, zagnati altiuma in potem ugasniti, in ko enkrat dela odinstalirati tisti programček (oz nekaj podobnega), ker meni je tudi to delalo pa sem se nekaj igral s tistim dodatnim programčkom za licenco in pol mi je kar naenkrat začelo delat. A se ne spomnim točno kaj sem naredil.

P.S. To sprašuješ za Altium Designer summer 8.0 demonoid verzijo
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Profesor Einstein
Član
Član

Pridružen-a: Ned 24 Sep 2006 0:13
Aktiv.: 6.28
Kraj: Rogaška Sl.

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 16, 2008 11:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hello

Imam verzijo 6 instalirano; sem pa prišel tako daleč da se mi naloži ampak se ugasne sam od sebe po nekaj sekundah. Tudi na enem drugem računalniku je tako. Preiskusil pa sem kr 3 verzije pa na vseh enaka zgodba.

Lp.

Darko

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Dorijan
Član
Član

Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48
Aktiv.: 12.36
Kraj: južnoprimorska

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 17, 2008 10:58 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

pozanimaj se kakšne so minimalne zahteve.

Če imaš močnejši računalnik na voljo ti pa vsekakor priporočam altium summer 08(2,0 dual core GF7300 in 2GB rama) in dela kot pesmica
ter veliko zmogljivejši je
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni