|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sortaj Član

Pridružen-a: Sre 23 Jul 2008 21:51 Prispevkov: 812 Aktiv.: 3.93 Kraj: Med Vipavo in Štanjelom
|
Objavljeno: Sre Dec 24, 2008 3:39 pm Naslov sporočila: Naročanje iz Microchip-a |
|
|
v kratkem imam namen z microchipa naročiti nekaj stvari(v bistvu bomo naročili v večih). ko dam stvari v košarico mi pri nekaterih piše "export from thailand" pri drugih pa "...from UK".
zanima me, kako se to pozna na poštnini?
lp _________________ Svet je bil analogen, dokler ni Planck vsega zafrknil... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dejanh Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 20:43 Prispevkov: 34 Aktiv.: 0.17 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 7:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljen,
tudi sam bi želel nekaj naročiti iz Microchipa...
Na njihovi strani sem opazil cene poštnin:
Nisem ravno prepričan, zato bi se raje tukaj prepričal...
Torej, če prav razumem je potemtakem poštnina do teže paketa 3kg enaka 16.72€, med 3kg in 5kg je dobrih 49€, nad 5kg pa dobrih 74€
Je morda potrebno plačati poleg poštnine še kakšne druge stroške "prevoza" ipd.?
Hvala! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
millenko Član

Pridružen-a: Ned 30 Mar 2008 20:08 Prispevkov: 52 Aktiv.: 0.25 Kraj: lasko
|
Objavljeno: Sre Jan 07, 2009 8:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
če so cene poštnine tako velke, te pride poštnina tolk kot pol paketa  _________________ tilen |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sortaj Član

Pridružen-a: Sre 23 Jul 2008 21:51 Prispevkov: 812 Aktiv.: 3.93 Kraj: Med Vipavo in Štanjelom
|
Objavljeno: Sre Jan 07, 2009 9:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
???
če je res, potem stane do 3kg 16€... noter lahko spraviš vsaj (govorim na pamet) 100 čipov po 4€=400€...recimo
je treba imeti firmo za naročanje tam?
kako pa pride kaj s carino?
lp _________________ Svet je bil analogen, dokler ni Planck vsega zafrknil... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni