|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
BostjanVidmar Član

Pridružen-a: Sre 30 Jan 2008 13:46 Prispevkov: 299 Aktiv.: 1.41 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Sre Nov 26, 2008 7:53 pm Naslov sporočila: eMule in BitDefender |
|
|
Kot je verjetno že vsem znano, da siol svojim naročnikom zastonj antivirusni program BitDefender. Meni se pa pojavi problem, in sicer mi je po inštalaciji BitDefenderja nehal delati program eMule. Zanima me, če kdo ve kako se ga spet inicializira. Probal sem že gledati v požarnem zidu BitDefenderja (Windows firewall je izklopljen) pa nisem našel nič. Pri eMule pa je predvsem težava v tem, ker se mi noče povezati na kad in noče mi začeti nalagati nič od izbranih datotek. Drugače pa se poveže na server. _________________ SHAFT - Loved by FEW Hated by MANY Feared by ALL. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Krampus Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07 Prispevkov: 1853 Aktiv.: 9.05
|
Objavljeno: Sre Nov 26, 2008 11:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
BitDfender,Nastavitve,Požerni zid,Promet
Ustavi eMule
V BD pobriši vnose eMule.exe 2x
Zaženi eMule
Dovoli eMule 2x TCP in UDP ko te BD vpraša
BD ima eno neprijetno lastnost, da te vpraša za dovoljenje, čaka nekaj časa, potem pa zavrne, če nisi medtem dovolil. Kasneje pa več ne vpraša. _________________ Nisem ravno najbolj pameten na svetu, tu in tam pa imam kakšno idejo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BostjanVidmar Član

Pridružen-a: Sre 30 Jan 2008 13:46 Prispevkov: 299 Aktiv.: 1.41 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Čet Nov 27, 2008 9:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Naredil, ne pomaga, ima še kdo kakšno idejo? _________________ SHAFT - Loved by FEW Hated by MANY Feared by ALL. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni