www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Izgubljeni podatki

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
boco
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42
Aktiv.: 3.87
Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 19, 2004 7:25 pm    Naslov sporočila: icon_sad Izgubljeni podatki Odgovori s citatom

Lepo pozdravljeni.

Mislim, da sicer ni nekih možnosti za popravek moje napake, pa vendar ni greh če vprašam.
Prijatelju sem namreč formatiral disk in ponovno postavil sistem......kot zakleto, sem to naredil dvakrat, ker je prvič nekaj zafrkavalo, nakar ugotovim, da nima shranjenih podatkov "Mojih dokumentov".Podatkov, ki so vredni ne vem koliko časa in ..................
ALI LAHKO KAJ STORIM
Imam NAMREČ PROGRAM O&O Unerase, ki pa na žalost ne deluje v sistemu 98.
PROSIM, za kakršenkoli nasvet, ki bi lahko pomagal.
LP
Boco
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
cero
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 17:37
Aktiv.: 4.97
Kraj: vipava

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 19, 2004 11:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ja nič ne tikaj in hitro downloadaj getdataback obstajata verziji za fat in ntfs
če so datoteke majhne je še možnost da jih dobiš podatke pa dobi tudi če na novo sparticiraš disk upam da si dal opcijo quick format

LP cero
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
boco
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42
Aktiv.: 3.87
Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 19, 2004 11:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Cero, HVALA za hitro posredovanje.
Že pred tem sem z enim programom "prečesal" disk in na njem naše OGROMNO datotek iz obdobja pred formatiranjem.
Te datoteke po recovery-ju niso več takšne kot so bil.Gre se samo za wordove in excelove.Ali veš mogoče ali pa kdo drug, kako jih rešiti??
LP
Boco
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
cero
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 17:37
Aktiv.: 4.97
Kraj: vipava

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 20, 2004 2:01 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ja sej to je tako ta program ti dobi glede na to da je bil disk formatiran razne dokumente ki pa ni nujno da iste velikosti in lahko niso več takšne kot so bile
no potem ti da več opcij za obnovitev dokumentov in ena naj bi bila prava

nekako tako se jaz spomanim je pa res da ga nisem uporabljal že kar nekaj časa in upam da ga tudi še nakaj časa ne bom Wink
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 4 dni