|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
boco Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42 Prispevkov: 919 Aktiv.: 3.87 Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Nov 19, 2004 7:25 pm Naslov sporočila: Izgubljeni podatki |
|
|
Lepo pozdravljeni.
Mislim, da sicer ni nekih možnosti za popravek moje napake, pa vendar ni greh če vprašam.
Prijatelju sem namreč formatiral disk in ponovno postavil sistem......kot zakleto, sem to naredil dvakrat, ker je prvič nekaj zafrkavalo, nakar ugotovim, da nima shranjenih podatkov "Mojih dokumentov".Podatkov, ki so vredni ne vem koliko časa in ..................
ALI LAHKO KAJ STORIM
Imam NAMREČ PROGRAM O&O Unerase, ki pa na žalost ne deluje v sistemu 98.
PROSIM, za kakršenkoli nasvet, ki bi lahko pomagal.
LP
Boco |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cero Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 17:37 Prispevkov: 1179 Aktiv.: 4.97 Kraj: vipava
|
Objavljeno: Pet Nov 19, 2004 11:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
ja nič ne tikaj in hitro downloadaj getdataback obstajata verziji za fat in ntfs
če so datoteke majhne je še možnost da jih dobiš podatke pa dobi tudi če na novo sparticiraš disk upam da si dal opcijo quick format
LP cero |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
boco Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42 Prispevkov: 919 Aktiv.: 3.87 Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Nov 19, 2004 11:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Cero, HVALA za hitro posredovanje.
Že pred tem sem z enim programom "prečesal" disk in na njem naše OGROMNO datotek iz obdobja pred formatiranjem.
Te datoteke po recovery-ju niso več takšne kot so bil.Gre se samo za wordove in excelove.Ali veš mogoče ali pa kdo drug, kako jih rešiti??
LP
Boco |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cero Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 17:37 Prispevkov: 1179 Aktiv.: 4.97 Kraj: vipava
|
Objavljeno: Sob Nov 20, 2004 2:01 am Naslov sporočila: |
|
|
ja sej to je tako ta program ti dobi glede na to da je bil disk formatiran razne dokumente ki pa ni nujno da iste velikosti in lahko niso več takšne kot so bile
no potem ti da več opcij za obnovitev dokumentov in ena naj bi bila prava
nekako tako se jaz spomanim je pa res da ga nisem uporabljal že kar nekaj časa in upam da ga tudi še nakaj časa ne bom  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 4 dni