Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.54 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Sob Nov 29, 2008 10:06 pm Naslov sporočila: Galerija v MicrosoftFrontapage |
|
|
Za na svojo spletno stran sem hotel izdelati galerijo vendar se mi je zalomilo. Na server sem najprej naložil slike in določil pot ter jo preizkusil v browserju in je delovala. V frontpageu sem izbral galerijo in vstavil prvo sliko za ime sem vstavil pot do slike na serverju, začel se je povezovati na server in to tudi končal vendar slika ni bila vidna ampak tam le rdeč križec(če vstavljam posamezne slike izven galerije so vidne normalno). Ko pa sem hotel stvar shraniti, da bi preiskusil delovanje je napisalo To save this page and photo galery, open a FrontPage based web site, and save this page to that site. Prosim za rešitve. V poštev pride tudi kak drug program za izdelavo spletnih strani z možnostjo izdelave galerije slik. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vidicdarko Član

Pridružen-a: Pet 19 Sep 2008 19:52 Prispevkov: 23 Aktiv.: 0.11 Kraj: Predmeja
|
Objavljeno: Sob Nov 29, 2008 11:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz nikoli ne delam tako, da najprej dam slike na server in na to iščem pot do njih.
Na svojem računalniku imam enako stran kot na serverju.Najprej urejam slike, dokumente itd. na mojem računalniku. Določim jim tudi poti in na to jih prenesem na server.
LP Božo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

|
Objavljeno: Ned Nov 30, 2008 8:16 am Naslov sporočila: |
|
|
To je za moje mnenje zelo zamudno, saj bi moral potem vsem slikam spremeniti pot, res pa je, da slike, ki so na računalniku prikaže normalno, vendar, ko bi jih dal na server bi spet izginile. Kako in kje in če se, da narediti galerijo v Adobedreamweaver ali pa v katerem drugem programu. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.96 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Ned Nov 30, 2008 9:26 am Naslov sporočila: |
|
|
Mihov Index Maker. Ne kompliciraj z nekimi "težkimi" programi.
Pa še kaj zanimivega boš našel, recimo Mihov Gallery Creator.
Miha je napisal/a: |
Za napredne uporabnike program ponuja tudi samodejen prenos izdelane galerije na spletni strežnik preko protokola f*p, s čimer so takoj na voljo na internetu.
Prednost Mihovega Gallery Creatorja je tudi v tem, da izdela statične HTML strani in ne dinamičnih (npr. PHP ali ASP), s čimer se lahko izognete dodatnim stroškom pri postavitvi strežnika ali zakupa prostora na spletnem strežniku, saj galerija za delovanje na strežniku ne zahteva nobene razširitve |
_________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

|
Objavljeno: Ned Nov 30, 2008 12:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala. Sem rešil zadevo in izdelal solidno galerijo. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož
Nazadnje urejal/a PZUFIC Ned Nov 30, 2008 4:02 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.89 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Ned Nov 30, 2008 2:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
PZUFIC je napisal/a: |
Hvala. Sem rešoi zadevo in izdelal solidno galerijo. |
Link ? _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vidicdarko Član

|
Objavljeno: Ned Nov 30, 2008 5:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Primoz zelo rad bi si ogledal tvojo galerijo, pa mi odpre samo webhost.Lahko da nisi dal pravega linka na tvojo stran.
LP Božo ! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.96 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Ned Nov 30, 2008 5:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Prečitaj kaj tam piše!
system administrator je napisal/a: |
You see this page, because the system administrator of 000webhost.com is currently checking this website for malicious content. This redirect will be removed once we will finish manually checking all files on this account. As far we check over 100 websites, it can take about 2-4 hours to complete. If you are the owner of this website, you will get email confirmation once it's done. If you are a visitor - please come back later. |
_________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vidicdarko Član

|
Objavljeno: Ned Nov 30, 2008 5:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Torej je še vse novo. Res nisem videl . V naglici sem iskal samo slike. Sigurno si bom galerijo ogledal malce kasneje. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

|
Objavljeno: Ned Nov 30, 2008 6:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Se opravičujem na žalost ne morem pomagati tako je če uporabljaš brezplačne serverje. Stran je stara že nekako dva meseca in se mi to preverjanje še nikoli ni zgodilo. Link je 100% pravi, imel sem neke težave, ker na določenih brskalnikih stran zaradi sičnikov in šumnikov ni delovala a sem jo odpravil. Na strani ni nobenih spyverov in podobne nesnage. Poskusite kasneje.  _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bolha95 Član

Pridružen-a: Pet 14 Dec 2007 21:33 Prispevkov: 296 Aktiv.: 1.38 Kraj: Križe / Tržič
|
Objavljeno: Ned Nov 30, 2008 7:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
A si mogoče www.110mb.com kaj pogledal? Baje da zadovoljivo dela pa še CMS-je s php podporo lahko daš gor. Eden izmed mnogih. Je pa kolega izdelal že ene tri portale tam gor in funkcionirajo. _________________ LP,
Robi
Kjer se znanje konča, se domišljija začne |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

|
Objavljeno: Pon Dec 01, 2008 8:49 am Naslov sporočila: |
|
|
Sem se registriral na www.110mb.com sicer malo prostora ampak deluje skoraj vse, vendar imam eno težavo. Ali ta webhost ne podpira rar datotek, ker jih preprosto ne morem uploudat na server.
Prejšnja stran pa še kar ni dosegljiva into naj bi trajalo samo 2-4h.  _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bolha95 Član

Pridružen-a: Pet 14 Dec 2007 21:33 Prispevkov: 296 Aktiv.: 1.38 Kraj: Križe / Tržič
|
Objavljeno: Pon Dec 01, 2008 9:00 am Naslov sporočila: |
|
|
Očitno tak tip ni dovoljen. A si s f*p-jem poskusil? _________________ LP,
Robi
Kjer se znanje konča, se domišljija začne |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

|
Objavljeno: Pon Dec 01, 2008 9:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja, saj ravno s ftpjem ne gre, morda pa to ravno zaradi virusov, ker je rare bolj težko poskenirat, če jih ne razpakiraš. Sicer pa sedaj stran deluje, so končali svoje delo in galerija je še vedno na prej napisanem naslovu in jo lahko obiščete. Po eni noči in polovici dneva končno deluje  _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|