|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.54 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Sob Dec 06, 2008 1:57 pm Naslov sporočila: Anketa |
|
|
Potreboval bi anketo za na spletno stran. Sem uporabil google pogledal tudi neko temo na tem forumu vendar se moraš prijaviti in podati vse osebne podatke, ker pa tega nočem sprašujem, če ima kdo slučajno preprosto html kod za anketo. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NUFAN Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39 Prispevkov: 947 Aktiv.: 3.99 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Sob Dec 06, 2008 2:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
V html se mi zdi da ne gre. Tako, da si boš moral malo prebrat Javascript1, Javascript2 ali pa če uporabiš že narejeno PHP skripto. _________________ Roke spadajo k telesu, ne k delu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.54 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Sob Dec 06, 2008 3:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja tudi java script je ok uporabljam že veliko tega. Sem gledal ta tretji link pa ne najdem nič v povezavi z anketo-survey. Ali sem gledal pod napačno kategorijo ali je tam ni. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni