|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
gasilec14 Član

Pridružen-a: Ned 07 Sep 2008 0:22 Prispevkov: 10 Aktiv.: 0.05 Kraj: ptuj
|
Objavljeno: Pon Dec 08, 2008 6:36 pm Naslov sporočila: driverji |
|
|
Formatiro sem računalnik zdaj pa iščem driverje oz. gonilnike. Vendar pa na ovem računalniku nimaš še interneta zato si jih ne morem dol potegnati. Če pa si z durugega računalnika dol potegnem pa potem ta prenesem mi pa napiše da je napaka ker ko ni inetrenta. Kjer naj torej dobim driverje za modem ali pa kakšne druge driverje za mrežno. Tnx za pomoč! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
airwolf Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17 Prispevkov: 2221 Aktiv.: 10.66 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Pon Dec 08, 2008 6:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Proizvajalec matične, mrežne kartice , modema in modele le teh, pa ti bomo lahko pomagali. Pa malo lepše piši, ker če te frenki dobi bo joj. _________________ LP Gašper |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gasilec14 Član

|
Objavljeno: Pon Dec 08, 2008 7:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Se opravičujem ker pišem bol tako čudno.
Ta računalnik ni kej preveč dober ker da imam bol za učenje in to.
Osnovna plošča Asrock K8NF6G-VSTA
Grafika nvidia 6100
router BROADBAND multifunctioal 4ports
p.s. nisem glih kaj preveč dober v tem,zato če sem kaj izpustil me prosim spomnite. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
airwolf Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17 Prispevkov: 2221 Aktiv.: 10.66 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Pon Dec 08, 2008 7:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Osnovna plošča Asrock K8NF6G-VSTA
Grafika nvidia 6100
router BROADBAND multifunctioal 4ports
To bi moralo biti to. če imaš pa še vgrajen kakšen dodatni modem (glede na router verjetno ne, pa povej. LAN gonilniki so zapokani v NVIDIA all in 1 driver package ver: 1107 . Verjetno pa si dobil poleg računalnika kake CDje. _________________ LP Gašper |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gasilec14 Član

|
Objavljeno: Pon Dec 08, 2008 7:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Se v tem je problem da ne najdem cd-jev ki sem jih dobil zraven.
hvala za pomoč!!
LP! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni