|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.54 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Sre Dec 10, 2008 9:09 pm Naslov sporočila: Kaspersky težava!! |
|
|
Prej sem uporabljal AVG internet security, sedaj pa sem hotel inštalirat Kaspersky ampak ga ne morem, ker on zaznava kot, da je AVG še vedno inštaliran. Obstaja kakšna druga rešitev razen ponovnega nalaganja windowsow
Za rešitve se že vnaprej zahvaljujem. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

|
Objavljeno: Čet Dec 11, 2008 10:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dobil sem eno idejo. Ali bi učinkovalo, če bi nekako prišel v register in zbrisal, kar je od AVGja. Samo kako  _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zoran Član

Pridružen-a: Ned 28 Nov 2004 14:44 Prispevkov: 550 Aktiv.: 2.32 Kraj: SG
|
Objavljeno: Čet Dec 11, 2008 10:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poglej malo po internetu, saj obstaja kar nekaj programov za čiščenje registra. Tudi free verzije |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kastor Član

Pridružen-a: Ned 24 Apr 2005 20:10 Prispevkov: 153 Aktiv.: 0.64 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pet Dec 12, 2008 1:39 am Naslov sporočila: |
|
|
AVG ima na svoji strani posebno orodje za odstranjevanje:
AVG Remover
Dobro preberi navodila in opozorila!
Lp Marko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

|
Objavljeno: Pet Dec 12, 2008 11:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uporabil sem mnogo programov kot so CCCleaner vendar ni pomagalo, tudi z AVG remuverjem ni šlo. Šel sem tudi v register in nisem našel nič od AVGja.
Preostala mi je le ponovna inšatalacija Viste in sem se lotil dela. Inštaliral sem tistih trideset driverjev z Toshibine strani vendar internet sploh ni deloval. Že sem mislil, da ga bo potrebno spet odnesti v Stegne na Ineo, a sem končno ugotovil kateri brezžični mrežni adapter imam, izbrskal driverje in wireles je začel delovat.
Sedaj deluje vse razen funkcijskih tipk(proizvajalec neznan). Ali kdo ve za kakšne driverje za funkcijske tipke mislim tiste FN+npr.F1. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni