www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

BOSE Acoustimass (15) - porazna kritika

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
twom
Član
Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37
Aktiv.: 4.15
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 11, 2008 10:32 am    Naslov sporočila:  BOSE Acoustimass (15) - porazna kritika Odgovori s citatom

Saj so lepi in idealni za določene prostore, ampak glede na to kar piše v pripeti datoteki - bi jih bilo treba prepovedat, firmo pa zravnat z zemljo.

Ker sem razmišljal, da bi si omislil ene Acoustimass 5 (pomožni stereo sistem) me zanimajo vaše izkušnje z Bose-om, pripombe na kritiko...

Lep pozdrav,
Peter

bose kritika.www.pdf
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  bose kritika.www.pdf
 Velikost datoteke:  136.02 KB
 Downloadano:  129 krat

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sulc
Član
Član

Pridružen-a: Pet 28 Jan 2005 20:34
Aktiv.: 1.99

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 11, 2008 12:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sicer se mi ne da vsega brat, samo izkušnje dosedaj so več kot zadovoljive. Sam jih sicer nisem imel, sem jih pa slišal.
Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 16.98
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 11, 2008 12:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vsake oči imajo svojega malarja. Oziroma v tem primeru ušesa.

Nihče te ne sili da zvočnike kupiš. Normalno je, da firma trži svoje ime kolikor je to mogoče. Če je kvaliteta slaba se bo to na dolgi rok sigurno poznalo, po izgubi imena in seveda kupcev. Pričakovat od znanih firm, da bodo delale neko "uber" kvaliteto je pa utopično.

ro-bi
Član
Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 16:53
Aktiv.: 15.95

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 11, 2008 5:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Po moje je to en redkih testerjev, ki je realno ocenil ta šrot!
kdor je slišal orenk sistem in vsaj malo pozna prijeme, ki jih uporabljajo nategovalci ala bose, ve, o čem govorim.

Poglejte malo ceno, pa potem primerjajte in boste videli/slišali.
lp

ro-bi
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 11, 2008 5:14 pm    Naslov sporočila:  Re: BOSE Acoustimass (15) - porazna kritika Odgovori s citatom

peter_nn je napisal/a:
Saj so lepi in idealni za določene prostore, ampak glede na to kar piše v pripeti datoteki - bi jih bilo treba prepovedat, firmo pa zravnat z zemljo.

Neko firmo prepovedat, ker dela nekvalitetno robo za visoko ceno je neumnost!
Prav tako so neumni tisti, ki to kupujejo!

To so osnovne pravice ljudi!
lp

nakamichi
Član
Član

Pridružen-a: Pon 21 Avg 2006 18:51
Aktiv.: 3.68
Kraj: Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 11, 2008 6:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za kar stanejo igrajo tako, da jih je lahko samo sram kaj prodajajo. Da o avto sistemim pa sploh ne govorim.

L.P.,
Miha
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
bosko
Član
Član

Pridružen-a: Sob 29 Nov 2008 20:57
Aktiv.: 0.80
Kraj: Vače

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 12, 2008 12:17 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vsak ki ni boljšega slišal, priseže da je ta pljastik res fantastik. No ja , čez thx ga ni pa karkoli že bilo instalirano...
twom
Član
Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37
Aktiv.: 4.15
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 10:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dizajn mi je kljub napisanemu zelo všeč.

A kdo pozna kakšno alternativo Bose Acoustimass sistemu?
V mislih imam podoben dizajn iz kvalitetnejših materialov (komponent).

Osebno vse "škatle", ki mi pridejo v roke tudi odprem in pogledam vsebino, Acoustimassov pa še nisem imel. Videl pa sem že penaste obrobe membran (namesto gumastih) -

Lp,
Peter
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ro-bi
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 07, 2009 12:31 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

peter_nn je napisal/a:
Dizajn mi je kljub napisanemu zelo všeč.

A kdo pozna kakšno alternativo Bose Acoustimass sistemu?
V mislih imam podoben dizajn iz kvalitetnejših materialov (komponent).

Noben sub/sat sistem, ki ima rez na 300 Hz , ne more dobro špilat, tudi če je lep in stane za tri avtomobile!
Najvišji rez, ki je (za silo) sprejemljiv, je 80Hz. Če hočeš, da grejo sateliti do tam, ne morejo biti tako majhni in posledično lepi (lahko so lepi, a ne tako "srčkani").
Kaj češ, ušesa imamo preveč narazen Wink
lp

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 8 dni