|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.83 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Sob Dec 13, 2008 11:43 pm Naslov sporočila: DEP |
|
|
Pozdravljeni!
Med normalnim pregledovanjem v Explorerju se mi večkrat pojavi izpis, da je DEP preprečil delovanje nekega programa, ki bi lahko škodoval računalniku, nakar se explorer zapre. To se zgodi, ko preglejujem kakšne video datoteke, katere sem downloadal z bittorrentom. Antivirusni program mi ne najde nič (AVG).
Ima kdo kakšne izkušnje s tem? Ali bi lahko izbral opcijo, da explorerju dovoli prenos teh "škodljivih" kod?
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
34.46 KB |
Pogledana: |
2 krat |

|
_________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 16.98 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Sob Dec 13, 2008 11:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Rekel bi, da so za to krive napakice v podatkih. Ko Explorer pregleduje datoteko naleti nanje in jih napačno interpretira. Posledica je kakšen buffer overflov, posledica tega je pa vklop DEP
_________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.83 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Sob Dec 13, 2008 11:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
To bi se lahko navezovalo na nedokončane prenose? Namreč explorer prikaže velikost datoteke npr. 1.2GB ampak ta še ni dokončno downloadana, je npr. na 800MB. Bi lahko to bil vzrok? Razmišljam, da bi dal explorer kot izjemo v tem preverjanju.
_________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni