|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
gregzy87 Član

Pridružen-a: Čet 08 Feb 2007 2:48 Prispevkov: 742 Aktiv.: 3.31 Kraj: Okolica Vrhnike
|
Objavljeno: Sob Dec 20, 2008 10:27 pm Naslov sporočila: Winamp problem |
|
|
Pozdravljeni!
Imam problem, ne vem, če ravno z Winampom, ampak izpiše se mi sporočilo, malo po zagonu programa. Nato je nekaj časa v redu, potem pa se pojavi sporočilo o napaki in piše da se mora winamp zapreti.
Kaj bi lahko bil vzrok temu, do sedaj je bilo vse v redu, sedaj pa se je to kar naenkrat začelo pojavljati pa tudi delal nisem nič takega, ki bi lahko to povzročilo.
Če kdo kaj ve o napaki, bi ga prosil za kakšen komentar.
Hvala vsem.
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
untitled.JPG |
Velikost datoteke: |
19.59 KB |
Downloadano: |
42 krat |
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
chaos Član

Pridružen-a: Sob 16 Sep 2006 22:12 Prispevkov: 1063 Aktiv.: 4.64 Kraj: Zagorje ob Savi
|
Objavljeno: Ned Dec 21, 2008 12:49 am Naslov sporočila: |
|
|
Hehe, zgleda so programerji Winampa bili fani Amige
Verjetno gre za problem s kakšnim pluginom. A si poskusil naložiti zadnjo verzijo winampa? Drugače boš odgovor lažje našel na njihovem forumu ...
LP!
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gregzy87 Član

Pridružen-a: Čet 08 Feb 2007 2:48 Prispevkov: 742 Aktiv.: 3.31 Kraj: Okolica Vrhnike
|
Objavljeno: Ned Dec 21, 2008 2:25 am Naslov sporočila: |
|
|
Ja, ampak zakaj se je to pojavilo šele sedaj kar naenkrat, to mi ni jasno.
Vsekakor bom probal naložiti čisto zadnji Winamp.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dexboy Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46 Prispevkov: 1116 Aktiv.: 5.44 Kraj: Horjul
|
Objavljeno: Ned Dec 21, 2008 3:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Meni je to enkrat napisalo, ko se je "zbluzilo" stolpu (Philips FW-M567), saj je bil (in je še vedno ) povezan preko USB.
Ko sem resetiral PC, je bilo vse normalno..
_________________ Imagination is more important than knowledge.
-Albert Einstein- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni