|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Edi Član

Pridružen-a: Pon 05 Nov 2007 23:12 Prispevkov: 169 Aktiv.: 0.79 Kraj: Ljubljana - Kot pri Ribnici
|
Objavljeno: Pon Dec 29, 2008 9:04 am Naslov sporočila: Geslo za odpiranje WORD datoteke ? |
|
|
Pred petimi leti sem si shranil maile in njihove priponke na CD. Sedaj sem ta CD želel pogledati a na mojo žalost sem takrat uporabil neko zaščito z geslom. Geslo sem medtem pozabil, ali je kakšna možnost, da še kdaj preberem ta pisma? Word mi na začetku vedno zahteva geslo v navodilu pa piše, da moram imeti na tem računalniku enake pisave kot sem jih uporabil ob zaklepanju datote? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Edi Član

Pridružen-a: Pon 05 Nov 2007 23:12 Prispevkov: 169 Aktiv.: 0.79 Kraj: Ljubljana - Kot pri Ribnici
|
Objavljeno: Pon Dec 29, 2008 2:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ali res nihče ne ve kako bi obšel Wordovo geslo? Zadeva je stara 5 let torej je velika verjetnost, da sem takrat uporabljal še Office97, v najslabšem primeru office 2003.
Baje obstojajo neki programčki, ki bi mi poiskali geslo, ki je zagotovo enostavno največ 6 mestno ali ime ali številke. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.96 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Pon Dec 29, 2008 2:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljen!
Pa si kaj probal poiskati na internetu?
Jaz sem!
Pa še ena povezava  _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Edi Član

|
Objavljeno: Pon Dec 29, 2008 4:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nisem še probal ničesar razen ugibanja, če bi se slučajno spomnil kaj sem takrat uporabil.
Zaenkrat hvala ko pridem domov bomprobal te vtoje variante, morda mi uspe ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni