www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Zvočniki Genius 5.1

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Napajalniki, polnilci in baterije
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
AtKo
Član
Član

Pridružen-a: Pet 21 Nov 2008 15:46
Aktiv.: 0.27
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 14, 2009 3:32 pm    Naslov sporočila:  Zvočniki Genius 5.1 Odgovori s citatom

Ne vem v katero temo bi dal to, zato pišem kar sem, ker je bil tu prvotni problem.
Pred novi letom se mi je pokvarila glavna škatla od zvočniškega sistema, ni se hotel prižgati. Sem ga nesel na popravilo, kjer so ugotovili da je bilo nekaj narobe z napajalnikom. Težavo so odpravili, vendar je zdaj problem, ker zadeve "brenči", nekakšen čudni zvok spušča, tudi če je ugasnjen. Neha le ko ga izklopim iz vtičnice. Kaj bi lahko bilo narobe?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
aljoš
Član
Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03
Aktiv.: 13.22
Kraj: Škofja loka-poljanska dolina

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 14, 2009 4:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ravno zanj imam komplet rezervne dele, tako da če boš potreboval, mi javi...
LP!

bojans
Član
Član

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 0:52
Aktiv.: 5.59

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 14, 2009 7:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem enkrat slišal besedo REKLAMACIJA. Mi kdo pove kaj to pomeni? Rolling Eyes
AtKo
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 14, 2009 7:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Saj grem jutri nazaj tja, ga imam šele 1 dan odkar sem ga dobil iz servisa. Me je informativno zanimalo zakaj se to dogaja.
Nazaj na vrh
bojans
Član
Član

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 0:52
Aktiv.: 5.59

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 14, 2009 8:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ali transformator brenči - slabo mehansko narejen, pritrjen- ali pa kakšna masa manjka. Predvidevam, da je motnja brum. LP. Bojan
AtKo
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 14, 2009 10:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kot da je neka muha notri. Zvečer ne moreš spati zaradi tega, je preveč nadležno vse dokler ne ga ne izklopim iz elektrike, ko utihne.
Nazaj na vrh
ID
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Jun 2005 18:17
Aktiv.: 3.65
Kraj: Ljubljana-Podpeč

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 14, 2009 11:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Gre za ali slab transformator ali pa je slabo pritrjen.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Napajalniki, polnilci in baterije Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni