www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Pritrjevanje obdelovanca

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mehanika in strojništvo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
drVrh
Član
Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17
Aktiv.: 4.35
Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 11, 2009 9:26 pm    Naslov sporočila:  Pritrjevanje obdelovanca Odgovori s citatom

(Spremenil moderator) Mogoče res to ne spada sem ampak da ne pozabim vprašati!

Nekaj ne razumem glede teh rezkalnikov, predmet ki ga rezkate kako ga pritrdite na rezkalnik je to prosto?

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
dingo
Član
Član

Pridružen-a: Sob 03 Dec 2005 21:52
Aktiv.: 1.16
Kraj: Velenje

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 11, 2009 10:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

drVrh je napisal/a:
Mogoče res to ne spada sem ampak da ne pozabim vprašati!

Nekaj ne razumem glede teh rezkalnikov, predmet ki ga rezkate kako ga pritrdite na rezkalnik je to prosto?

Če je možno ga direktno privijačim ali pa s posebnimi "mačeki" plehci, ki ga stisnejo dol z vijakom.Na stroju je šablona iz mdf, ki je predhodno poravnana in na njo vse privijačim.Za kakšne aluminijaste ali plastične dele pa kar primež gor dam.
Lahko ti pa komad gor drži vakuum(to pride večinoma v poštev pri večjih in ravnih ploskovnih komadih).

Lp blaž

.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70811.45

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 11, 2009 11:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mehanika in strojništvo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni