www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Nakup mobitela (simobil)
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Puse
Član
Član

Pridružen-a: Tor 30 Dec 2008 21:55
Aktiv.: 0.14
Kraj: Hrastnik

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 11, 2009 11:07 pm    Naslov sporočila:  Nakup mobitela (simobil) Odgovori s citatom

LP

Ne morem se odločiti kateri mobitel bi kupil zato sprašujem vas:

Kateri izmed teh telefonov je boljši ? (zanima me predvsem v predvajanju glasbe ter fotoaparatu)

Sony Ericsson w890i

Sony Ericsson w910i

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dr.1m
Član
Član

Pridružen-a: Sre 16 Jan 2008 15:30
Aktiv.: 2.13
Kraj: Goriška Primorska

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 11, 2009 11:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Roke proč od SonyEricsson telefonov!
No, ni tako hudo kot sem napisal. A vseeno velja premisliti glede tega, saj trenutno v Sloveniji ni uradnega servisa zanje Sad
Če pa bi moral izbrati met tema pa bi izbral tistega ki mi za svojo ceno da vse kar rabim Smile

Gašper
Član
Član

Pridružen-a: Čet 07 Feb 2008 0:32
Kraj: Trbovlje

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 11, 2009 11:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

dr.1m je napisal/a:
No, ni tako hudo kot sem napisal. A vseeno velja premisliti glede tega, saj trenutno v Sloveniji ni uradnega servisa zanje Sad
Če pa bi moral izbrati met tema pa bi izbral tistega ki mi za svojo ceno da vse kar rabim Smile

In kam ti ga dajo popravit ko crkne?

Rafter
Član
Član

Pridružen-a: Pet 09 Jan 2009 0:20
Aktiv.: 2.21
Kraj: Southern District of Maribor JN76UL

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 11, 2009 11:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Gašper je napisal/a:
In kam ti ga dajo popravit ko crkne?

Baje se nekaj s Telerayem dogovarjajo. Jaz bom tak al tak popi*dil, Ericssone uporabljam od 1997 (še preden je v SLO prišla Reglja 628), menjal sem jih zagotovo 15 (tri številke), zdaj pa si ne morem kupiti spodobnega aparata. Aja, na Nokio(Motorolo/Samsung NE šaltam.
Nazaj na vrh
aliboy
Član
Član

Pridružen-a: Tor 02 Dec 2003 23:08
Aktiv.: 0.37
Kraj: Velenje

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2009 12:04 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Trenutno se garancijski SE-ji pošiljajo v Italijo. Upajmo, da čimprej najdejo zastopnika in serviserja v Sloveniji.

LP

Puse
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2009 12:52 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No kateri telefon pa potem predlagate ? (samo ne tistih dragih ker mislim kupt pri simobilu za 1€ ko so)
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.90
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2009 2:04 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za 30 € poskusi dobiti E71.
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.08
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2009 4:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

dr.1m je napisal/a:

Jaz sem kupil SE P1i samo zaradi tega, ker imam zelo, zelo, obupno slabe izkušnje z telerayem. 3x sem poslal telefon v popravilo 3x sem dobil po 45.dneh nazaj telefon z enako okvaro. Če bodo vzeli se SE v servis bom kupil samsung (ko umre enostavno kupiš novega) kriza.....

linel
Član
Član

Pridružen-a: Čet 06 Mar 2008 21:14
Aktiv.: 0.84
Kraj: prekmurje

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2009 6:05 pm    Naslov sporočila:  Nakup mobitela (simobil) Odgovori s citatom

sony ericsson so pa ja kar vredu telefoni, mam v630i nekaj čez dve leti pa baterija še kar drži tri dni ob normalni uporabi.

glede teh dveh telefonov kateri se odločaš pri simobilu bi pa priporočal W890i saj ima 3,2m pixlov kamero, ter priloženo 2 gb spominsko kartico, kar je za glasbo in slike kar dovolj.
Nazaj na vrh
Dexboy
Član
Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46
Aktiv.: 5.44
Kraj: Horjul

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2009 6:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Rahlo offtopic:
Tudi jaz imam SE P1i, vzel sem ga pa zato, ker mi je Z1010 (prav tako SE) pri hotelu Lev v Ljubljani napisal Ni Omrežja. Od takrat naprej ni deloval, ker pa je bil star cca. 3 do 4 leta, je bil čas za menjavo. Moj P1i je star slabih 14 mesecev in mi je zelo všeč Very Happy

No ja, baterija bi lahko bila boljša (odkar ga imam nisem opazil spremembe v času delovanja z enim polnjenjem); zdrži samo cca. 2 dni, tretji dan približno ob 9h je prazen (če ga polnim od 11h zvečer do 6h zjutraj)

Drugače pa, je kdo pogledal Jablotron? Razz

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
chaos
Član
Član

Pridružen-a: Sob 16 Sep 2006 22:12
Aktiv.: 4.64
Kraj: Zagorje ob Savi

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2009 7:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dexboy: jaz sem tudi mel Z1010 in potem P1i ... trenutno imam pa "jabko". Še kar iščem "res dober" telefon Wink

LP!
Nazaj na vrh
Puse
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2009 9:48 pm    Naslov sporočila:  Re: Nakup mobitela (simobil) Odgovori s citatom

linel je napisal/a:
glede teh dveh telefonov kateri se odločaš pri simobilu bi pa priporočal W890i saj ima 3,2m pixlov kamero, ter priloženo 2 gb spominsko kartico, kar je za glasbo in slike kar dovolj.

Hvala, veš slučajno kake kvalitete je glasba(na glas?, se slišijo basi? ) ter kamera ?
Nazaj na vrh
TECHNIC
Član
Član

Pridružen-a: Tor 31 Okt 2006 11:18
Aktiv.: 2.56
Kraj: Senovo

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2009 9:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri kvaliteti veliko bolj vplivajo slušalke kot pa sam telefon/predvajalnik.
Priporočam kakšne in-ear, še malo naprej priporočam Skull-candy.

Poglej tole:
http://www.mobile.si/gsm/predstavitev-sony-ericsson-w890i.html
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/w890i?lc=sl&cc=si
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
linel
Član
Član

Pridružen-a: Čet 06 Mar 2008 21:14
Aktiv.: 0.84
Kraj: prekmurje

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2009 10:55 pm    Naslov sporočila:  Nakup mobitela (simobil) Odgovori s citatom

nevem kakšnih basov ni pri nobenem telefonu, razen če maš slušalke, kot je povedal tehnic, drugače pa zvok ki ga predvajajo zvočniki ni slab, je fan za poslušat. kamera z 3,2m pixli pa tudi že kar lepe slike dela, seveda pri dnevni svetlobi, je kvaliteta najboljša. za razvijat pa te slike z telefononov niso, pa lahko maš katerega koli. mislim da če vzameš tega w890i ti nebo žal. ne z fotografijami in ne z predvajanjem glasbe. boš kar zadovoljen
Nazaj na vrh
Rafter
Član
Član

Pridružen-a: Pet 09 Jan 2009 0:20
Aktiv.: 2.21
Kraj: Southern District of Maribor JN76UL

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2009 10:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dobre slike dela C902(5megapix), aje za moj okus predrag.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 8 dni