www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Kako postati aktiven član?
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
refosk
Član
Član

Pridružen-a: Pet 25 Apr 2003 20:45
Aktiv.: 0.26
Kraj: Trzin

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 04, 2008 8:26 pm    Naslov sporočila: icon_angry Kako postati aktiven član? Odgovori s citatom

Član sem od aprila 2003, imam več objav, kaj moram še nardit da bom lahko pogledal ali DL kako zip datoteko ??????
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.57

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 04, 2008 8:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Objavi nekaj sal v ustreznem podforumu ali pa se zacni kregati z administratorjem o formuli za izracun aktivnosti Very Happy Kakorkoli ze, objavi se nekaj prispevkov, da prides na zahtevano povprecje (ki res ni pretirano visoko, razen ce je tvoj namen samo pobirati informacije s foruma).
DrRogla
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2005 18:00
Aktiv.: 1.42
Kraj: Hrastnik, Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 04, 2008 8:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kot izgleda rabiš okrog 34 objav.
refosk
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 04, 2008 9:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

DrRogla , a se hecaš, 34 objav??
Nazaj na vrh
refosk
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 04, 2008 9:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tole mi pa ne zgleda user frendly.
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.06
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 04, 2008 9:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

refosk je napisal/a:
Tole mi pa ne zgleda user frendly.

Haha.. če bi vsi tako malo pisali bi sploh ne bilo user, kaj šele frendly.

program_er
Član
Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47
Aktiv.: 10.33
Kraj: Maribor (Pohorje)

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 04, 2008 10:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kot vidiš, imaš pod tvojim avatarjem oziroma slikico napisano med drugim:

Pridružen-a:
    Kraj:

In kolikor se meni zdi in mi logika kaže, mora biti ta cifra nad 1.00 Wink Pri tebi je trenutna cifra 0.43 Confused

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
legenda
Član
Član

Pridružen-a: Ned 24 Dec 2006 23:35
Aktiv.: 0.74
Kraj: Lj. okolica- Dobrunje

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 04, 2008 11:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ko berem take po forumu, me pa vedno fajn pogreje ...ja bravo..., enkratno...super ideja o tem, kako naj zainteresirani pridejo oz., da sploh lahko preberejo prispevke, ki jih zanimajo ...
Citiram:
Kakorkoli ze, objavi se nekaj prispevkov, da prides na zahtevano povprecje (ki res ni pretirano visoko, razen ce je tvoj namen samo pobirati informacije s foruma
...za moje pojme primitivno razmišljanje... v stilu: saj je že tako ali tako preveč ljudi, ki jim je elektronika interesna dejavnost ali pa kaj več...oz. piši pa boš lahko bral! HALO??
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.06
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 05, 2008 12:09 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

legenda, če še nisi, pa še boš !
BostjanVidmar
Član
Član

Pridružen-a: Sre 30 Jan 2008 13:46
Aktiv.: 1.41
Kraj: Dragomer

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 05, 2008 12:18 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Od začetka sem tudi jaz rabil malček ''pomoči'', da sem se navadil, kako pravilno postavljati vprašanje in kaj sploh narediti, preden postavim vprašanje (Google Laughing ) Jaz kot začetnik sem z lahkoto postal aktiven član, saj sem imel vprašanj na pretek.

Moje mnenje je, da v 5 letih lahko z lahkoto nabereš cca. 34 prispevkov, tudi če samo bereš, saj se pri novi snovi vedno pojavi kakšno vprašanje.

Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.57

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 05, 2008 12:51 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

legenda je napisal/a:
Citiram:
Kakorkoli ze, objavi se nekaj prispevkov, da prides na zahtevano povprecje (ki res ni pretirano visoko, razen ce je tvoj namen samo pobirati informacije s foruma
...za moje pojme primitivno razmišljanje... v stilu: saj je že tako ali tako preveč ljudi, ki jim je elektronika interesna dejavnost ali pa kaj več...oz. piši pa boš lahko bral! HALO??

Se malo primitivnega (?) razmisljanja: ce me nekaj zanima (npr. kje v Ljubljani bi se bilo mogoce nauciti kaj vec o elektroniki), potem postavim vprasanje na forumu. Evo, prvo sporocilo in "kvota" za en mesec je izpolnjena. En dober vic, ki je prisel po e-mailu isto jutro ? Eno sporocilo in spet mir z 'aktivnostjo' za en mesec. Objava svojega mnenja o primitivnem razmisljanju da nikomur ne bi padla krona z glave, ce napise tistih 12 sporocil na leto ? Eno sporocilo, spet mir za en mesec. Opazis vzorec ?

Saj razumem, da je nekaterim najbolj fino samo jemati in nic prispevati nazaj (niti kaksnega vica za razvedrilo ?!) a za vecino ljudi postavljeni sistem nomrlano funkcionira, tako kot je postavljen v pravilih, s katerimi si se strinjal ob prijavi na forum. Refosk je postavil vprasanje in dobil odgovor nanj. S sodelovanjem v tej temi je precej zvisal 'aktivnost'. S se nekaj prispevki bo kmalu pri 1.00, tega pa menda ne bo pretezko "vzdrzevati".

Upam, da ni napisano prevec primitivno za tvoj okus.

refosk
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 05, 2008 8:53 am    Naslov sporočila: icon_mocker  Odgovori s citatom

Ja , če bi leta 2003 vedel da rabim en prispevek na mesec to ne bi bil problem. Sicer pa kot sedaj razumem je bolje da se ponovno prijavim pod novim imenom in bom hitreje postal "član".
Nazaj na vrh
borber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40
Aktiv.: 13.13
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 05, 2008 9:38 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ni, ni zastonj lizike.
993+1
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
refosk
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 05, 2008 11:36 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dobro da na ostalih forumih ni tako.
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.94
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 05, 2008 11:39 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

refosk je napisal/a:
Dobro da na ostalih forumih ni tako.

Pa idi tja. Kdo te sili k sodelovanju tukaj?

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Stran 1 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni