|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
refosk Član

Pridružen-a: Pet 25 Apr 2003 20:45 Prispevkov: 61 Aktiv.: 0.26 Kraj: Trzin
|
Objavljeno: Tor Nov 04, 2008 8:26 pm Naslov sporočila: Kako postati aktiven član? |
|
|
Član sem od aprila 2003, imam več objav, kaj moram še nardit da bom lahko pogledal ali DL kako zip datoteko ?????? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.57
|
Objavljeno: Tor Nov 04, 2008 8:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Objavi nekaj sal v ustreznem podforumu ali pa se zacni kregati z administratorjem o formuli za izracun aktivnosti Kakorkoli ze, objavi se nekaj prispevkov, da prides na zahtevano povprecje (ki res ni pretirano visoko, razen ce je tvoj namen samo pobirati informacije s foruma). _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DrRogla Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2005 18:00 Prispevkov: 336 Aktiv.: 1.42 Kraj: Hrastnik, Maribor
|
Objavljeno: Tor Nov 04, 2008 8:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kot izgleda rabiš okrog 34 objav. _________________ LP, Božo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
refosk Član

|
Objavljeno: Tor Nov 04, 2008 9:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
DrRogla , a se hecaš, 34 objav?? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
refosk Član

|
Objavljeno: Tor Nov 04, 2008 9:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tole mi pa ne zgleda user frendly. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.06 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Tor Nov 04, 2008 9:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
refosk je napisal/a: |
Tole mi pa ne zgleda user frendly. |
Haha.. če bi vsi tako malo pisali bi sploh ne bilo user, kaj šele frendly. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47 Prispevkov: 2173 Aktiv.: 10.33 Kraj: Maribor (Pohorje)
|
Objavljeno: Tor Nov 04, 2008 10:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kot vidiš, imaš pod tvojim avatarjem oziroma slikico napisano med drugim:
Pridružen-a:
Kraj:
In kolikor se meni zdi in mi logika kaže, mora biti ta cifra nad 1.00 Pri tebi je trenutna cifra 0.43  _________________ Upanje ni del naše projektne strategije.
Member of Trisat - 1. Slovenian satellite running new fault tolerant aerospace processor.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
legenda Član

Pridružen-a: Ned 24 Dec 2006 23:35 Prispevkov: 167 Aktiv.: 0.74 Kraj: Lj. okolica- Dobrunje
|
Objavljeno: Tor Nov 04, 2008 11:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ko berem take po forumu, me pa vedno fajn pogreje ...ja bravo..., enkratno...super ideja o tem, kako naj zainteresirani pridejo oz., da sploh lahko preberejo prispevke, ki jih zanimajo ...
Citiram: |
Kakorkoli ze, objavi se nekaj prispevkov, da prides na zahtevano povprecje (ki res ni pretirano visoko, razen ce je tvoj namen samo pobirati informacije s foruma |
...za moje pojme primitivno razmišljanje... v stilu: saj je že tako ali tako preveč ljudi, ki jim je elektronika interesna dejavnost ali pa kaj več...oz. piši pa boš lahko bral! HALO?? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.06 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sre Nov 05, 2008 12:09 am Naslov sporočila: |
|
|
legenda, če še nisi, pa še boš ! _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BostjanVidmar Član

Pridružen-a: Sre 30 Jan 2008 13:46 Prispevkov: 299 Aktiv.: 1.41 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Sre Nov 05, 2008 12:18 am Naslov sporočila: |
|
|
Od začetka sem tudi jaz rabil malček ''pomoči'', da sem se navadil, kako pravilno postavljati vprašanje in kaj sploh narediti, preden postavim vprašanje (Google ) Jaz kot začetnik sem z lahkoto postal aktiven član, saj sem imel vprašanj na pretek.
Moje mnenje je, da v 5 letih lahko z lahkoto nabereš cca. 34 prispevkov, tudi če samo bereš, saj se pri novi snovi vedno pojavi kakšno vprašanje. _________________ SHAFT - Loved by FEW Hated by MANY Feared by ALL. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.57
|
Objavljeno: Sre Nov 05, 2008 12:51 am Naslov sporočila: |
|
|
legenda je napisal/a: |
Citiram: |
Kakorkoli ze, objavi se nekaj prispevkov, da prides na zahtevano povprecje (ki res ni pretirano visoko, razen ce je tvoj namen samo pobirati informacije s foruma |
...za moje pojme primitivno razmišljanje... v stilu: saj je že tako ali tako preveč ljudi, ki jim je elektronika interesna dejavnost ali pa kaj več...oz. piši pa boš lahko bral! HALO?? |
Se malo primitivnega (?) razmisljanja: ce me nekaj zanima (npr. kje v Ljubljani bi se bilo mogoce nauciti kaj vec o elektroniki), potem postavim vprasanje na forumu. Evo, prvo sporocilo in "kvota" za en mesec je izpolnjena. En dober vic, ki je prisel po e-mailu isto jutro ? Eno sporocilo in spet mir z 'aktivnostjo' za en mesec. Objava svojega mnenja o primitivnem razmisljanju da nikomur ne bi padla krona z glave, ce napise tistih 12 sporocil na leto ? Eno sporocilo, spet mir za en mesec. Opazis vzorec ?
Saj razumem, da je nekaterim najbolj fino samo jemati in nic prispevati nazaj (niti kaksnega vica za razvedrilo ?!) a za vecino ljudi postavljeni sistem nomrlano funkcionira, tako kot je postavljen v pravilih, s katerimi si se strinjal ob prijavi na forum. Refosk je postavil vprasanje in dobil odgovor nanj. S sodelovanjem v tej temi je precej zvisal 'aktivnost'. S se nekaj prispevki bo kmalu pri 1.00, tega pa menda ne bo pretezko "vzdrzevati".
Upam, da ni napisano prevec primitivno za tvoj okus. _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
refosk Član

|
Objavljeno: Sre Nov 05, 2008 8:53 am Naslov sporočila: |
|
|
Ja , če bi leta 2003 vedel da rabim en prispevek na mesec to ne bi bil problem. Sicer pa kot sedaj razumem je bolje da se ponovno prijavim pod novim imenom in bom hitreje postal "član". |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borber Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40 Prispevkov: 3111 Aktiv.: 13.13 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sre Nov 05, 2008 9:38 am Naslov sporočila: |
|
|
Ni, ni zastonj lizike.
993+1 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
refosk Član

|
Objavljeno: Sre Nov 05, 2008 11:36 am Naslov sporočila: |
|
|
Dobro da na ostalih forumih ni tako. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.94 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Sre Nov 05, 2008 11:39 am Naslov sporočila: |
|
|
refosk je napisal/a: |
Dobro da na ostalih forumih ni tako. |
Pa idi tja. Kdo te sili k sodelovanju tukaj? _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni