|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
M1rd Član

Pridružen-a: Pon 05 Jan 2009 15:56 Prispevkov: 16 Aktiv.: 0.08 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jan 05, 2009 4:01 pm Naslov sporočila: antena 433 mhz |
|
|
Lep pozdrav vsem...
sem nov [slovenščina je zame španska vas], me zanima elektronika, vendar ponavadi ni niti opreme niti poguma spuščat se v te vode...
in imam eno vprašanje v vezi, do kjer (skoraj) seže moje znanje...
torej imam ene kitajske sprožilce za foto bliskavice.... pa bi rabil anteno, ker je švoh domet. Folk to dela, sam ne vem kje se jih pri nas bodi, al je možno uporabt kako od wifija?
Torej rabim kupit 433 mhz anteno, najbolje najmanjšo, na rp-sma konektorju (katerega tudi rabim potem vgradnega)...
Ve kdo v bližini kje je to dobavljivo?
Hvala za odgovore,
lp, Nejc. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Srecko Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29 Prispevkov: 1014 Aktiv.: 4.28 Kraj: Okolica Cerkna
|
Objavljeno: Pon Jan 05, 2009 8:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Popravi malo tvoj post, da bo bolj razumljivo napisano.
Sicer pa za antene vprašaj v TSP
LP Srečko _________________ Samouk
Tukaj sem doma |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
powr Član

Pridružen-a: Tor 18 Dec 2007 13:20 Prispevkov: 668 Aktiv.: 3.14 Kraj: Postojna
|
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 1:52 am Naslov sporočila: |
|
|
Sem imel tudi sam "kitajske sprozilce" za bliskavice. Ne vem ce je pri tebi isto ampak pri meni je bil problem pri krajsih sinhronizacijskih casih, pa tudi vse bliskavice se s temi sprozilci ne prozijo vedno (naj bi bilo treba uporabljati "podprte bliskavice"). Rešitev problema je bila zamenjava sprozilcev z NE-kitajskimi. Torej se se enkrat prepričaj ce je res resitev v anteni, pa tudi vgradnja antene na vezje, ki nima za to konektorja je dokaj komplicirana rec. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 491 dni