|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
pingo Član

Pridružen-a: Pet 18 Nov 2005 9:48 Prispevkov: 44 Aktiv.: 0.19
|
Objavljeno: Pet Jan 09, 2009 10:35 pm Naslov sporočila: Problem... Firefox si ne zapomne avtomatskih prijav v spletu |
|
|
Kot je že v naslovu povedano imam problem, ker si mi Firefox ne zapomne avtomatskih prijav v spletne forume, web maile..... Tudi na našem forumu ne gre več direktno v forum, ampak mi napiše v okence uporabniško ime in geslo, "prijavi se" moram pa ročno klikniti. Do pred časom je to vse lepo delalo sedaj pa me je začelo zaj..... Malce sem gledal po nastavitvah pa nisem našel nič takega, kar bi izkljapljalo to možnost. V spominu pa mu ostne dokler programa ne izklopim, če zapustim stran in se potem vrnem nazaj pa gre direktno ....... kakšna ideja?
LpP
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.75 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Pet Jan 09, 2009 10:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
A si slučajno kaj brisal zgodovino, ker se mi je že zgodilo, da je bilo to krivo.
_________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MrPizza Član

Pridružen-a: Sob 06 Dec 2003 11:17 Prispevkov: 57 Aktiv.: 0.24 Kraj: Okolica MB
|
Objavljeno: Pet Jan 09, 2009 10:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Preveri Nastavitve v zavihku zasebnost.
_________________ Lep pozdrav,
Boštjan |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.26 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Pet Jan 09, 2009 11:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
pojdi na Orodja-Možnosti-in pod zasebni podatki odkljukaj v obeh kvadratkih, tako kot je na sliki spodaj:
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
60.41 KB |
Pogledana: |
4 krat |

|
_________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
GregorN Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2007 7:48 Prispevkov: 1162 Aktiv.: 5.45 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pet Jan 09, 2009 11:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Obdrži jih: Dokler ne pretečejo in ne dokler ne zaprem fire foxa, ker jih boš izgubil takoj ko boš zapr brskalnik. LP!
_________________ LP! Gregor |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.50 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Sob Jan 10, 2009 6:24 am Naslov sporočila: |
|
|
Lahko tudi da si sesul profil. Narediš novega in je.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Srecko Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29 Prispevkov: 1013 Aktiv.: 4.29 Kraj: Okolica Cerkna
|
Objavljeno: Sob Jan 10, 2009 7:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni se je to dogajalo na S_E forumu in mi tudi po večih prijavah včasih ni "pustilo" se prijavit. Potem pa ne vem ali sem kaj spreminjal ali se je samo "uštimalo" in je skoraj leto dni bilo v redu pred kratkim pa se mi je ob pogledu na sosednji forum spet zgodilo.
Zanimivo pa je, da mi je po prijavi kazalo, da sem bil zadnjič gor pred minuto in seveda niso bile teme, ki so nove več obarvano rumeno in sem moral iskati katerih še nisem prebral.
LP Srečko
_________________ Samouk
Tukaj sem doma |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pingo Član

Pridružen-a: Pet 18 Nov 2005 9:48 Prispevkov: 44 Aktiv.: 0.19
|
Objavljeno: Pet Jan 16, 2009 3:55 am Naslov sporočila: |
|
|
Rešil zadevo
Pokvarila se je datoteka cookies.sqlite ki je v %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\
Datoteko zbrišeš in ob ponovnem zagonu FF naredi novo .... in vse spet lepo dela...
lp
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 471 dni