|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
infernal Član

Pridružen-a: Pet 29 Jun 2007 0:46 Prispevkov: 239 Aktiv.: 1.09 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pet Jan 16, 2009 12:46 am Naslov sporočila: VF modul dela ali ne ? |
|
|
Lep pozdrav.
V popravilo sem dobil VF sprejemnik. Na njem je vf modul oznake RX-4M50FM60SF.
Sedaj me pa zanima kako bi vedel če tale vf modul dela ? Na Data output pin pri vf modulu je priključena led dioda, katera začne utripat če pritisneš tipko na oddajnem modulu (daljincu), ali to pomeni da vf modul dela ?
Še datasheet
Hvala. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gkrusi Član

Pridružen-a: Tor 24 Jul 2007 17:22 Prispevkov: 811 Aktiv.: 3.72 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Pet Jan 16, 2009 2:49 am Naslov sporočila: |
|
|
Hmmm in kaj tu naj ne bi delalo? Malo bolj razloži za kaj se gre in kaka slika bi bila dobrodošla.
Če tista LED tripa, potem očitno nekaj sprejema. Se pravi VF sprejemnik in oddajnik dela (razen če oddajnik oddaja kake neumnosti, kar skoraj ne verjamem). Če prav razumem se torej problem nahaja nekje v nadaljnem vezju, ne v sprejmniku samem. _________________ Zakaj bi bilo preprosto, če je lahko zakomplicirano??? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
infernal Član

Pridružen-a: Pet 29 Jun 2007 0:46 Prispevkov: 239 Aktiv.: 1.09 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pet Jan 16, 2009 2:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem popravil tako da hvala za pomoč. Crknil je pa Um3758. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 491 dni