www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Napajalno Vezje

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Napajalniki, polnilci in baterije
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
dyspey-
Član
Član

Pridružen-a: Pet 16 Jan 2009 20:44
Aktiv.: 0.06

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 31, 2009 4:37 pm    Naslov sporočila:  Napajalno Vezje Odgovori s citatom

Lepo bi prosil,če bi mi kdo prevedel besedilo,ki ga prilagam,ker ne znam italjansko??
Poskusil sem na googlu,da bi mi prevedlo pa mi ne prav prevede. Vnaprej se zahvaljujem.

Napajalno Vezje.pdf
 Opis:
Potrebujem prevod spodnjega besedila pod elementi.

Download
 Ime datoteke:  Napajalno Vezje.pdf
 Velikost datoteke:  2.6 MB
 Downloadano:  45 krat

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Yahoo Messenger - naslov
david_db
Član
Član

Pridružen-a: Čet 27 Apr 2006 11:19
Aktiv.: 0.45
Kraj: Vidim morje

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 31, 2009 5:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Na kratko:

pod spiskom elementov:
C5-C8 so za filtritanje motenj omrežja
R3-R5 spraznejo kondenzatorje pri izklopu
Za zaščito v primeru okvar so uporabljene 4 varovalke 5A (F1-F4)
transformator T1 ima tudi sekundar 5+5V kjer dobimo izmenično napetost 10volt To uporabimo za napajanje dveh vumetrov in zašćite za zvočnike
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Napajalniki, polnilci in baterije Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni