|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
LEDuser Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 12:06 Prispevkov: 1104 Aktiv.: 5.25 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Feb 24, 2009 6:03 pm Naslov sporočila: Počasni MS Outlook |
|
|
Pred parimi dnevi se mi je zgodilo da sem prejemal pošto na outlooku 2007 celih 5 minut. Šlo je za dve sporočili velikosti 25kb. Sam sem najprej pomislil da je krivec gotovo internetni ponudnik in da bo jutri mogoče bolje.
No in ko sem naslednji dan spet pregledal pošto sem porabil celih 20min za prejem pošte. Tako je še do danes in res ne vem kaj bi lahko bilo narobe.
Nisem se nič igral z nastavitvami in tudi internet mi deluje normalno (download 1.33MB). Sem pomislil tudi da bi lahko zaj*** e-poštni račun vendar sem tudi to stestiral na dlančniku preko Wi-Fi in UMTS in vse deluje tako kot mora. Zato menim da je nekaj narobe z MS Outlookom. _________________ Razsvetljujemo od leta 1920! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bosko Član

Pridružen-a: Sob 29 Nov 2008 20:57 Prispevkov: 162 Aktiv.: 0.80 Kraj: Vače
|
Objavljeno: Tor Feb 24, 2009 7:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
da nimaš slučajno pošte routane preko kakega ruskega DNS serverja. Meni se je to zgodilo..... _________________ Ko sem naredil , nisem vedel da se tega ne da...... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 11 dni