|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
program_er Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47 Prispevkov: 2173 Aktiv.: 10.30 Kraj: Maribor (Pohorje)
|
Objavljeno: Čet Feb 26, 2009 11:40 pm Naslov sporočila: Nameščanje Microsoft Office |
|
|
Med nameščanjem Microsoft Office Professional 2007 na Visto, se vselej pojavi napaka:
Preiskusna različica izdelka Microsoft Office Professional 2007 je med nameščanjem zaznal napako Error 25004. Per-user install not supported.
Na pomoč! Kako naj ga pripravim do tega, da se bo namestil? _________________ Upanje ni del naše projektne strategije.
Member of Trisat - 1. Slovenian satellite running new fault tolerant aerospace processor.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Misko Član

Pridružen-a: Ned 16 Apr 2006 15:15 Prispevkov: 549 Aktiv.: 2.35 Kraj: MS
|
Objavljeno: Pet Feb 27, 2009 12:06 am Naslov sporočila: |
|
|
Kaj pa Open office? Če pa že MS office mora biti letnika 2003. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 16.98 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Pet Feb 27, 2009 12:29 am Naslov sporočila: |
|
|
Ima kakšen uporabnik že naložen office? Če imaš novega laptopa je pogosto Office že prednaložen, dela pa 25x. _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bero Član

Pridružen-a: Pet 12 Sep 2008 12:24 Prispevkov: 268 Aktiv.: 1.31 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Pet Feb 27, 2009 12:38 am Naslov sporočila: Re: Nameščanje Microsoft Office |
|
|
program_er je napisal/a: |
Med nameščanjem Microsoft Office Professional 2007 na Visto, se vselej pojavi napaka:
Preiskusna različica izdelka Microsoft Office Professional 2007 je med nameščanjem zaznal napako Error 25004. Per-user install not supported.
Na pomoč! Kako naj ga pripravim do tega, da se bo namestil? |
A je to mogoče računalnik v domeni? Torej priključen na mrežo, kjer je tudi Active Directory? Ali čisto "navadna" kišta doma?
Napaka nekako na group policy nakazuje, zato sprašujem.
lp, Gašper _________________ Najbolj neumno vprašanje je tisto, ki se ne vpraša. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.59 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pet Feb 27, 2009 2:37 am Naslov sporočila: |
|
|
Sumim, da je "dol potegnil" neko mrežno verzijo, ki se jo instalira na server za več uporabnikov hkrati (če je office sploh lahko toliko napreden?). _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47 Prispevkov: 2173 Aktiv.: 10.30 Kraj: Maribor (Pohorje)
|
Objavljeno: Pet Feb 27, 2009 8:56 am Naslov sporočila: |
|
|
Ne, imam sicer računalnik povezan v LAN s sestrinim laptopom ki ima to nameščeno, ampak je kabel večinoma izštekan (je ni doma).
Ne, to hočem namestit original preiskusno verzijo in Microsoft Officove spletne strani. Hočem jo namestit, da bi jo potem pretvoril v full verzijo (imam org. kodo od šole).
Je pa mogoče napaka v tem, da sem imel ta program že enkrat nameščen na računalniku. Potem sem pa nekaj brklal pa ono pa to... Sicer Word je deloval, ampak modul za nadgradnjo v full verzijo ni deloval. Zato sem ga hotel unistalirati, ampak ni šlo, vedno je javilo neko napako v stilu: Potrebne datoteke ni mogoče najti. Zato sem unistaliral vse office module preko Perfect Unistaller, ampak še vedno ne gre. Zdaj mi javlja to napako! _________________ Upanje ni del naše projektne strategije.
Member of Trisat - 1. Slovenian satellite running new fault tolerant aerospace processor.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.59 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pet Feb 27, 2009 3:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Naloži nazaj zadnji delujoč image diska, ki ga imaš brez office-a in instaliraj ponovno... _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 16.98 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Pet Feb 27, 2009 4:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lahko bi poizkusil tudi najti kakšen uninstaller ali kakšno pomoč okoli takšnega problema na M$ knowledge base ali pa novičarskih skupinah. Je skoraj sigurno kdo imel takšen problem. Očitno sem postavil pravilno diagnozo...  _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

|
Objavljeno: Pet Feb 27, 2009 4:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Image diska pred Officem nimam. Sicer pa je tega že kakega pol leta. Do zdaj Worda nitit nisem rabil (poiskušal sem ga že nekajkrat namestiti), zdaj pa me je razjezilo.
Sem že iskal po Googlu, pa ni nič pametnega oz. nobene pametne rešitve. Tudi na uradni strani Microsofta ni nič o tem, ali pa je mišjena druga napaka. _________________ Upanje ni del naše projektne strategije.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MAAG Član

Pridružen-a: Čet 26 Jun 2008 14:18 Prispevkov: 178 Aktiv.: 0.86 Kraj: SG-MB
|
Objavljeno: Pet Feb 27, 2009 5:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
format c:  _________________ Samo da se kadi  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

|
Objavljeno: Pet Feb 27, 2009 5:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
MAAG je napisal/a: |
format c:  |
Odpade! Toliko pa ni vreden noben program.  _________________ Upanje ni del naše projektne strategije.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

|
Objavljeno: Sob Feb 28, 2009 3:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Prej ali slej boš tudi to naredil. Mogoče čez 4 leta, ampak windowsi niso nikoli za večno inštalirani. Če nič ne delaš, se pa kar sami sesujejo  _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni