|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
elektronik Član

Pridružen-a: Ned 03 Dec 2006 2:17 Prispevkov: 290 Aktiv.: 1.28 Kraj: postojna
|
Objavljeno: Ned Mar 22, 2009 12:49 am Naslov sporočila: Internetni problemi z Visto |
|
|
Če so se komu od vas pojavile težave z dostopom do interneta po zadnjih update-ih pri Visti, je ena od napak ta, da imate nameščen Zone Alarm free, ker komercialna verzija nima težav. Težavo odpravite s tem, da odstranite Zone Alarm in si namestite nek drug firewall. Pri meni je to delovalo, rešitev sem pa iskal kakih 14 dni, tako, mislim, da zna to obvestilo marsikomu prihraniti čas in živce.
Simptomi so bili pa talšni, da so brskalniki po različno dolgem času (od 1 ure do cca 6ur) prenehali prikazovati strani, oz da se niso mogli povezati na katerokoli stran, če si zagnal mozzilo je računalnik začel zmrzovati, pa tudi za izklop je potreboval tudi po 15 minut. Ostali internetni programi kakor je recimo Skype, so delovali normalno.
Meni sedaj deluje ok s Comodo firewallom. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni