|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Čet Apr 02, 2009 9:45 am Naslov sporočila: Potencialno škodljive povezave v sporočilih |
|
|
Mogoče je tole komu celo smešno, nekomu drugemu pa lahko povzroči precej težav. Forum drži nek nivo kvalitete, kar pa posledično pomeni tudi, da se prispevki tukaj tretirajo z neko stopnjo verodostojnosti. Na račun takšnih in podobnih "izletov" tega ne bomo pokvarili.
Očitno bo moralo nekaj na to temo med pravila foruma.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vilko Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26 Prispevkov: 3360 Aktiv.: 14.18 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Čet Apr 02, 2009 11:47 am Naslov sporočila: Se strinjam |
|
|
Se strinjam, frenki, meni že ni bilo smešno, pa čeprav je bil prvi april. _________________ Nihče ni za vojno in vsi so za mir,
vsi so za bratstvo, nihče za prepir.
Od same ljubezni vsak čas na granatah
bo vtisnjeno geslo: "Darilo za brata"
Janez Menart |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.70 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pet Apr 03, 2009 8:14 am Naslov sporočila: |
|
|
Tale je bila res neokusna.
Večina teh window-maker strani enkrat odneha. In sem klikal ko budala. Ko sem videl, da je začel od začetka, sem skoraj zbil tipkovnico, 5 minut tuhtal, kako bi se ga znebil in preizkušal razne trike, nato pa zaprl brskalnik z vsemi N zavihki Rešitev tega problema je, da ob ponovnem zagonu brskalnika izklopiš mrežno povezavo.
Po moje ni potrebno dajati tega med pravila, ker je bil to prvi tak primer (kolikor se spomnim). Saj ti že zdrava pamet pove, da takih bolanih linkov ne daješ na forum... _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.05 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Apr 03, 2009 11:02 am Naslov sporočila: |
|
|
Ker res veliko bluzim po netu sem na to naletel že precej prej. Sem se samo kislo nasmehnil in ugotovil, da se eni zabavajo s tem šele sedaj.
Se mi je pa vsekakor zdelo kot neslana šala.
Torej ubiješ brovser, ponovno zaženeš seje in zapreš nadležno okno prej preden se zacikla for ever.
Relativno neškodljivo, povzroči pa slabo voljo. So pa vsekakor linki, ki so precej bolj nevarni kot tale. Mogoče ni napak, da se kaj napiše o tem. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4223 Aktiv.: 17.82 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Pet Apr 03, 2009 11:53 am Naslov sporočila: |
|
|
Za sumljive povezave uporabljam sandboxie - strašno dobra zadeva _________________ Moments before detonation ,....... TT |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni