www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Elektronska pošta na email.si ne gre več

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 31, 2009 4:51 am    Naslov sporočila:  Elektronska pošta na email.si ne gre več Odgovori s citatom

Citiram:
Your message was not delivered because the destination computer was not reachable within the allowed queue period. The amount of time a message is queued before it is returned depends on local configuration parameters.

Most likely there is a network problem that prevented delivery, but it is also possible that the computer is turned off, or does not have a mail system running right now.

Your message was not delivered within 5 days and 0 hours.
Host email.si is not responding.

Takšnih sporočil se je v zadnjem času nabralo cel kup. Kot kaže poštni strežnik email.si dokončno ugaša. Uporabniki, ki imate v svojem profilu nastavljen poštni račun ponudnika email.si prosim uredite svoje profile in vpišite delujoč e-mail naslov.

Računam, da bodo v nekem doglednem času profili urejeni in omenjenih sporočil ne bo več.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
smatjaz
Član
Član

Pridružen-a: Pon 10 Nov 2003 16:33
Aktiv.: 3.57

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 31, 2009 2:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zelo neodgovorno od ponudnika, da nas ni prej obvestil. Nekateri so imeli pomembno pošto, ki bi si jo lahko preventivno shranili.

Tudi jaz sem imel pošto na e-mail-u pa je zadeva kar čez noč "ugasnila". Sicer nič tako pomembnega. Sem si odprl e-mail na @gmail.

Lp M.

Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.57

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 31, 2009 3:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

smatjaz je napisal/a:
Zelo neodgovorno od ponudnika, da nas ni prej obvestil. Nekateri so imeli pomembno pošto, ki bi si jo lahko preventivno shranili.

Tudi jaz sem imel pošto na e-mail-u pa je zadeva kar čez noč "ugasnila". Sicer nič tako pomembnega.

Potem pa pojdi ponjo - meni vse skupaj normalno deluje (web interface), ni razloga, da ne bi tudi tebi.

bero
Član
Član

Pridružen-a: Pet 12 Sep 2008 12:24
Aktiv.: 1.31
Kraj: Medvode

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 31, 2009 8:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Moje ugotovitve:

1.) Web vmesnik deluje, login tudi. Tudi mail client se lahko poveže in logira. V tabeli prejetih sporočil, že kak teden ni nič novega, kar je popolnoma nemogoče. Namreč, da mi nihče nebi ničesar poslal. Shocked
2.) Preizkusim zgornjo trditev in si iz gmail.com pošljem mail na email.si
Maila od nikoder.
3.) Pošiljanje iz email.si poštnega računa preko mail clienta deluje, vendar le zato ker smtp strežnik ni od emaila ampak nek drugi.

Skratka, totalno so neprofesionalni, če ne zmorejo niti enega obvestila na spletni strani skupaj spacat, da imajo tehnične težave. Brick wall Kot drugo pa, če ne znajo enega postfixa zrihtat al pa nekoga dobit, ki to zna, naj prodajo domeno.

lp, Gašper

Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.57

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 31, 2009 9:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni ta racun (na email.si) ze nekaj casa visi "za vratom", ker ga dolgo nisem spremljal in se je gor nabralo kup sare ... mogoce je to priloznost, da se ga koncno odkrizam brez slabe vesti ? Mr. Green
xxx_mc
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 17:59
Aktiv.: 0.04
Kraj: elektronika

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 01, 2009 2:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

pred nekaj leti je bil vredi zdej pa gre počas proti koncu.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jule
Član
Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48
Aktiv.: 11.80
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 01, 2009 2:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja danes mi je pa prijavilo v moj elektronski nabiralnik na email.si.
frenki
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 02, 2009 8:51 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tema je bila odprta predvsem z namenom opozoriti uporabnike, ki imate vpisan e-mail naslov pri email.si, da bo potrebna sprememba profila. Postopek je enostaven, torej sprememba mail naslova na Filemanagerju, nato pa še sprememba naslova na forumu. Do težave lahko eventuelno pride pri spremembi na Filemanagerju. V tem primeru tukaj napišite, da je prišlo do težave, pa bom veljaven naslov iz profila na forumu popravil še na FM.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
lado
Član
Član

Pridružen-a: Pon 09 Feb 2004 13:22
Aktiv.: 4.24
Kraj: Trbovlje

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 02, 2009 10:05 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Admin, Frenki,

Poskusil sem popraviti profil v filemanegerju in je šlo, ko sem pa skušal storiti isto na forumu pa ne sprejme novega naslova...
Lahko uredite ali je potreben kakšen poseben postopek

lado
Nazaj na vrh
frenki
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 02, 2009 10:11 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Daj mi novi e-mail na ZS.

lp, Frenki
Nazaj na vrh
mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.46
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 03, 2009 9:57 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Koda:
Splošna napaka. Ojoj.

Couldn't get mail server response codes

Je to povezano s tem ali kakšna druga napaka. V Maretovi temi 100% popusta za forumaše.
Nazaj na vrh
frenki
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 13, 2009 10:54 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mucek4 tole je povezano med seboj.

Uporabnikom ki imajo naveden poštni račun pri omenjenem ponudniku elektronske pošte je vključena druga barva ozadja!

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
MrPizza
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Dec 2003 11:17
Aktiv.: 0.24
Kraj: Okolica MB

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 14, 2009 11:57 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Druga barva deluje odlično. Ta rdeča tema tako bode v oči, da enostavno veš, da nekaj ni vredu Smile .
frenki
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 05, 2009 8:06 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
Your mail can not be delivered to @email.si‏

Your mail from ... to .....@email.si with subject Dobili ste novo zasebno sporocilo can not be delivered bacause the @email.si technical problem.

Ker se stanje kljub opozorilom ne umirja in še vedno dnevno dobivam navedena sporočila, bo tole potrebno dokončno uredit.

Moj predlog je naslednji:

Uporabniki, ki imate vpisan poštni račun pri email.si imate tri dni časa za spremembo naslova. V primeru kakršnih koli težav mi lahko novi mail naslov napišete na ZS, pa bo zadeva urejena. Po treh dneh bom račune, kjer bo še vpisan naslov pri omenjenem ponudniku spremenil v neaktivne.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
frenki
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 10, 2009 10:54 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Deaktivirani uporabniki zaradi napak pri pošiljanju mail sporočil foruma:

Koda:
borut000 ---> @email.si
infrared ---> bori.ws
harpoon ---> @email.si
frank ---> @email.si
damchy ---> @email.si
smartgsm ---> @email.si
mars ---> @volja.net
Šlosar ---> @siol.net
sele ---> @email.si

Račune bom aktiviral na podlagi mail sporočila iz delujočega poštnega strežnika.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni