|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
ajenko3 Član

Pridružen-a: Ned 21 Jan 2007 0:57 Prispevkov: 33 Aktiv.: 0.15
|
Objavljeno: Pet Mar 27, 2009 4:19 pm Naslov sporočila: Solarni polnilec baterij Brondi |
|
|
Pozdravljeni!
Zanima me če je kdo kupil ta solarni polnilec ki ga prodaja mobitel? Kako vam služi? 2 dni sem polnil baterijo v napravi pa se mi ne napolne do 100% ne z USB polnjenjem ne s solarnim - po priloženih navodilih bi morala namesto rdeče lučke zasvetiti zelena? Ko sem polnil na USB se mi je npr. pri večji obremenjenosti na računalniku utripnila zelena lučka nato pa spet rdeča? ALi je možno da je baterija tako prazna?
Hvala lepa za odgovore! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
avtomatik Neznanec

Pridružen-a: Pon 04 Maj 2009 13:27 Prispevkov: 5 Aktiv.: 0.03 Kraj: primorska
|
Objavljeno: Čet Jun 04, 2009 1:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
čas polnjenja vgrajene baterije preko USB adapterja: 3-4 ure
očitno je neka tovarniška napaka da se ti ne napolni, ker za sonce že razumem da rabi 2-3 dni močnega sonca da se kaj polni....ampak prek usb pa bi se moralo napolnit do 100%. usak mobitel se napolni v eni uri če ga priklopim na usb.
moj nasvet: ne razdiraj ampak reklamiraj |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jule Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48 Prispevkov: 2533 Aktiv.: 11.80 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Čet Jun 04, 2009 5:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nekateri mobiteli se tudi v usb ne napolnijo na 100%. Obstajajo mini USB invertierji na 6V pa dela. Nevem pa če bi delalo s temle tudi tako.
Poskusi napolniti kak drugačen mobitel. _________________ lp Jure |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dexboy Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46 Prispevkov: 1116 Aktiv.: 5.46 Kraj: Horjul
|
Objavljeno: Čet Jun 04, 2009 7:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Moj SonyEricsson P1i se preko USBja nikakor ne napolni... Najhitreje se napolni z original avtopolnilcem, mal počasneje z navadnim (omrežnim) polnilcem. Preko USBja se čez noč ne napolni na 100%! _________________ Imagination is more important than knowledge.
-Albert Einstein- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.46 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Pet Jun 05, 2009 7:11 am Naslov sporočila: |
|
|
Sem videl že drugje. Moj LG KU990 se ravno preko USB-ja napolni najhitreje. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni