www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

cod2 mp

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
systx
Član
Član

Pridružen-a: Pet 03 Apr 2009 17:31
Aktiv.: 0.08
Kraj: xxxxx

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 07, 2009 9:20 am    Naslov sporočila:  cod2 mp Odgovori s citatom

imam težavo.. ko hočem igrati cod mp se povežem v igro in ko
pridem notr me vrze dol in mi javi napako..
neki v zvezi z punkbuster... Pa v options mam nastavljeno:
punkbuster YES
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
red_mamba
Član
Član

Pridružen-a: Ned 20 Feb 2005 17:56
Aktiv.: 6.25
Kraj: Yogyakarta

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 07, 2009 9:31 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

sicer že full časa nisem igral ampak ponavadi je treba PB nadgradit
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
klemen88
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Jan 2008 17:37
Aktiv.: 3.50
Kraj: Slovenj Gradec

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 07, 2009 12:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lp

Ker sem tudi sam 2 leti ''aktivno'' igral CoD2 ti lahko malce pomagam.

Ko nagradiš punkbuster še v konzolo vpiši: ''pb_security 0'' in mislim, da nebi smelo biti težav.

punkbuster
Nazaj na vrh
systx
Član
Član

Pridružen-a: Pet 03 Apr 2009 17:31
Aktiv.: 0.08
Kraj: xxxxx

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 07, 2009 1:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

kje v konzoli? mislim kje odprem konzolo?
Nazaj na vrh
klemen88
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 07, 2009 1:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

systx je napisal/a:
kje v konzoli? mislim kje odprem konzolo?

Prvo kot prvo updati PB potem pa v konzoli vpiši tisto. Konzola se odpre pod tipko ESC oz. levo od 1.
Nazaj na vrh
program_er
Član
Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47
Aktiv.: 10.30
Kraj: Maribor (Pohorje)

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 07, 2009 3:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Konzola se odpre z onim gumbom levo od 1 in pod ESC. Če nič ne reagira, ko stisneš ta gumb, poglej pod Options/Game Options (tako je pri CoD4), če imaš Allow Console na Yes. V priponki pa sem ti dal tudi orodje za updatat PunkBuster. Če pa se bo težava še nadaljevala, pa zamenjaj Key za igro (pomoje nimaš org keya - poišči nove na netu, jih je ko smetja).
Pa ali lahko poveš natančneje, zakaj te PB Kicka? Pa pazi, vedno, ko pišeš v konzolo, moraš dati pred ukaz /, drugače nebo delovalo, torej: /pb_security 0

No, ko si že odprl temo o Call of Duty, bi si jo še jaz malo sposodil. Sicer CoD2 ne igram, sem pa velik privrženec in ljubitelj CoD4, kar je zame najbolša igra vseh časov Mr. Green

Ker pa imam slab internet mi, ko hočem iti v server z omejenim pingom (sv_maxping 100) napiše: Server is for low ping players only. Jaz pa imam seveda pinga 200 in velikokrat tudi več. Zato me zanima, če obstaja kaki programček, ki bi samo za CoD4 aplikacijo proizvajal lažne informacije o pingu (če je sploh to možno), da bi igra mislila, da imam pinga naprimer samo 10.

pbsetup.zip
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  pbsetup.zip
 Velikost datoteke:  718.64 KB
 Downloadano:  2 krat

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
TilenS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 24 Nov 2005 12:29
Aktiv.: 2.34

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 07, 2009 3:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pomojem ne, ker ti strežnik sam izračuna zakasnitev. Čez 200ms pinga ? To je pa skoraj, da nekaj narobe jaz imam povprečno nekje okoli 16-25ms.
program_er
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 07, 2009 3:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

TilenS je napisal/a:
Pomojem ne, ker ti strežnik sam izračuna zakasnitev. Čez 200ms pinga ? To je pa skoraj, da nekaj narobe jaz imam povprečno nekje okoli 16-25ms.

Ja, se zgodi. Z Mobitelovim "Instant" internetom in Uploadom do max 200kB, se ti to dogaja. Zato me zanima, če je sploh kaj takega možno, npr, da bi nek programček ta paketek (ali kaj pač strežnik pošlje) malo prenaredil ali pa "fejkal", da bi server mislil, da je bilo vse skupaj hitreje.
Sicer pa je možno, da imam o vsem napačno predstavo, kajti sploh si nisem čisto na jasnem, kaj sploh ping je. Rolling Eyes

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
TilenS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 24 Nov 2005 12:29
Aktiv.: 2.34

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 07, 2009 3:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Packet Internet Groper Smile
klemen88
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 07, 2009 4:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sam sem zelo veliko preigral ( Beri ) ) in ti moram povedat, da s pingom 200+ ne moreš igrati. Ne ti ne tisti proti katerim igraš. Žal boš moral nabaviti nov internet. Sam sem bil zelo živčen na tako imenovane ''laggerje''. Do okoli 50-60 se da dobro igrati kar je pa več je pa že Brick wall

Drugače pa si kupi original CD-key saj ga današnji čas dobiš že zelo poceni ( sam sem dal 60€ ob izidu. )

Lp[/url]
Nazaj na vrh
program_er
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 07, 2009 4:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Aha, torej lažno znižati ping ni možno. Confused Ja, ampak ko imam pinga npr. 153 še lahko igram povsem normalno in mi nič ne laga... Ampak lahko pač hodim samo v serverje sv_maxping = 0 ali pa sv_maxping = 150 ali več.

CD-keyje pa dobiš že za 15€ in mogoče še kje celo za 10.

Kaj pa CoD4 igra kdo? Če igrate preko xFire, dodajte: bojcpotok Rolling Eyes Laughing

klemen88
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 09, 2009 12:23 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tebi se zdi, da lahko igraš normalno Smile Druge verjemi da to moti...no mene zelo Smile Drugače pa sem raje končal z igralništvom ter se posvetu elektroniki...bistvo me je pa tudi presilil računalnik ker ni bil več kos nalogam...

Lp
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni