|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
cipko Član

Pridružen-a: Sre 22 Okt 2003 14:19 Prispevkov: 137 Aktiv.: 0.58 Kraj: velenje
|
Objavljeno: Čet Dec 18, 2003 2:59 pm Naslov sporočila: Frontdesigner |
|
|
Včasih kaj skonstruiram, potem pa nastane težava, kako narediti kvalitetno čelno ploščo naprave. Vem, da je na forumu demo verzija front diesigner-ja, ki pa ne dovoli tiskanja. Res se da z določenimi ukrepi prenesti sliko na drug program, a mene vseeno zanima, če ima kdo "polno verzijo" takega programa (cena pri abacom-u menda niti ni velika: cca 36 EU).
LP
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dkone Član

Pridružen-a: Sre 07 Mar 2007 18:53 Prispevkov: 2116 Aktiv.: 9.48 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Sob Apr 11, 2009 6:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni!
Zanima me ali ima kdo orginalen FrontDesigner3 in bi mi bil pripravljen narediti eno skalo? Narisal sem si skalo v demo verziji programa,ampak ker je demo ne morem sprintat na papir. Prosil bi samo nekoga,ki ima orginalen,pa bi si vzel 5min časa,pa narisal. Potrebne nastavitve in sliko skale ,v priponki.
Še eno vprašanje:
Cena tega programa res ni ne vem kako visoka,in bi se ga dalo nabaviti. Sprašujem tiste ,ki ste kupili omenjeni program,ali licenca velja dokonca? Naprimer,kupim verijo3,cez pol leta pride verzija4,ali je ta licenca za "skus"?
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
31.82 KB |
Pogledana: |
2 krat |

|
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
skala1.JPG |
Velikost datoteke: |
15.62 KB |
Downloadano: |
27 krat |
_________________ Denis |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni